ستاره خارجی تیم فوتبال استقلال قراردادش را فسخ کرد
پایان کار جوئل کوجو در استقلال؛ فسخ قرارداد ۳.۵ ساله

جوئل کوجو مهاجم خارجی استقلال که در فصل گذشته با قراردادی ۳.۵ ساله به این تیم پیوسته بود، قراردادش با آبیها را فسخ کرده است.
روز گذشته علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی استقلال در گفتوگو با خبرنگاران درباره آخرین وضعیت بازیکنان خارجی این تیم عنوان کرد:
غیر از یک مورد، بازیکنی (جوئل کوجو) که مدتی هم بهصورت قرضی در اختیار تیم دیگری بود و دچار آسیبدیدگی شد، درباره سایر بازیکنان خارجی تعاملات ما ادامه دارد.
طبق آخرین خبرها جوئل کوجو، مهاجم تیم ملی قرقیزستان که در فصل گذشته به استقلال پیوست و بهصورت قرضی در نفتچی ازبکستان توپ میزد، چندی پیشقراردادش با آبیها را به طور یکطرفه فسخ کرد.
جوئل کوجو خواهان دریافت مبلغ سنگینی بهعنوان مطالبات خود تا پایان قرارداد و غرامت شد.
فیفا پس از ثبت شکایت کوجو، به استقلال مهلت دفاع داد.
ازآنجاییکه این باشگاه معتقد است فسخ قرارداد مهاجم قرقیزستانی غیرموجه بوده، در تلاش است تا خود را از این پرونده حقوقی پرچالش نجات دهد.


میزان مصدومیت ستاره استقلال مشخص شد
نکونام به دنبال طلسم شکنی برابر پرسپولیس
چلسی مدل ژابی آلونسو با چه ترکیبی برابر فولام به میدان می رود؟
تأکید سرمربی پیکان بر بیشترین تعداد بازیکن آکادمی در تیم
واکنش معنادار سرمربی استقلال پس از برتری مقابل سپاهان
ترکیب تراکتور در دیدار حساس مقابل پرسپولیس لو رفت + جزئیات









