خط و نشان سرمربی آرژانتین برای رقبا در جام جهانی
اسکالونی سرمربی آرژانتین : هدف ما در جام جهانی قهرمانی است

سرمربی تیم ملی آرژانتین میگوید او و شاگردانش برای دفاع از عنوان قهرمانی پا به جام جهانی ۲۰۲۶ خواهند گذاشت.
لیونل اسکالونی که در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر موفق شد تیم ملی فوتبال آرژانتین را پس از ۳۶ سال به قهرمانی در این رقابتها برساند، در گفتوگو با سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی (کنمبل)، گفت:
برای قهرمانی در جام جهانی، باید چیزهای زیادی گردهم بیاید و تنها خوب بازی کردن کافی نیست.
وی افزود:
قهرمانی در جام جهانی کار بسیار دشواری است، اما البته که در جام جهانی ۲۰۲۶ تمام تلاشمان را به این منظور به کار خواهیم بست، کاری که همیشه انجام میدهیم. ما در بیستوسومین دوره جام جهانی تلاش خواهیم کرد تا جای ممکن پیشروی کنیم. کسب قهرمانی در جام جهانی سخت است، اما غیرممکن نیست.
اسکالونی سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین تصریح کرد:
من و کادرفنیام، خودمان را برای هر جزییاتی آماده میکنیم و چیزی را به شانس واگذار نمیکنیم. ما البته همه چیز را به بازیکنان نمیگوییم چون اطلاعات و جزییاتِ بیش از حد ممکن است آنها را سردرگم کند. ما با فوتبال زندگی میکنیم و سعی میکنیم مطمئن شویم هیچ چیز از دید ما پنهان نمیماند.
بازیکنان تیم ملی فوتبال آرژانتین در تاریخ ۲۶ مِی (۵ خرداد) در شهر اسیسا گردهم خواهند آمد تا آمادهسازی خود را برای حضور در بیستوسومین دوره جام جهانی آغاز کنند. شاید بیش از ۲۶ بازیکن در اردوی اولیه حضور داشته باشند و در ادامه چند نفر از این لیست خط بخورند.
انتظار میرود تا تاریخ یک ژوئن (۱۱ خرداد)، اعضای تیم ملی آرژانتین در کانزاس باشند.
آلبیسلسته که در فینال جام جهانی ۲۰۲۲ با شکست فرانسه در ضربات پنالتی به عنوان قهرمانی رسید.
در جام جهانی پیشرو آرژانتین در گروه J با تیمهای الجزایر، اتریش و اردن همگروه است.


آینده مبهم سهراب بختیاریزاده در استقلال
پرسپولیس و شروع تمرینات پلیآف با ترکیبی ناقص از کادر فنی و بازیکنان
تأیید مجوز حرفهای ۶ باشگاه ایرانی توسط AFC؛ واقعیت تلخ برای مدعیان سنتی
عذرخواهی و اعلام آمادگی ستاره جنجالی پرسپولیس برای جبران
برنامه سفر مربی بدنساز پرسپولیس به تعویق افتاد؛ آغاز تمرینات بدون والیم
شایعه لغو تمرین پرسپولیس به دلیل شرایط جنگی + جزئیات









