تقدیر همزمان کاپیتانهای فوتبال و بسکتبال آبیپوشان از اسپانیا
عارف غلامی و ارسلان کاظمی بازیکنان فوتبال و بسکتبال استقلال از سفیر اسپانیا تشکر کردند

ارسلان کاظمی، بازیکن و کاپیتان تیم بسکتبال استقلال و کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران، در سخنانی کوتاه به نمایندگی از بازیکنان تیم بسکتبال استقلال و هواداران این رشته در ایران، از همبستگی مردم اسپانیا با مردم ایران تشکر و قدردانی کرد.
روز گذشته، جلسهای میان علی تاجرنیا و سفیر اسپانیا برگزار شد. کشوری که پس از اعلام آتشبس، به عنوان نخستین سفارتخانه، مشغول فعالیت شد.
در جریان این دیدار، دو کاپیتان بسکتبال و فوتبال استقلال نیز حضور داشتند.
ارسلان کاظمی، بازیکن و کاپیتان تیم بسکتبال استقلال و کاپیتان تیم ملی بسکتبال ایران، در سخنانی کوتاه به نمایندگی از بازیکنان تیم بسکتبال استقلال و هواداران این رشته در ایران، از همبستگی مردم اسپانیا با مردم ایران تشکر و قدردانی کرد.
او خطاب به سفیر پادشاهی اسپانیا گفت:
«در سفرهای متعددی که به شهرهای مختلف اسپانیا داشتم و همچنین در مسابقاتی که بارها برابر تیم ملی اسپانیا به میدان رفتم، دوستان زیادی در کشور شما پیدا کردم که به دوستی با آنان افتخار میکنم.»
کاپیتان تیم بسکتبال استقلال ادامه داد:
«آقای سفیر، بیایید تلاش کنیم عشق، دوستی و صلح را در جهان گسترش دهیم.»
عارف غلامی، بازیکن تیم فوتبال استقلال ایران، نیز که در این دیدار به نمایندگی از تیم فوتبال حضور داشت، با تشکر از میزبانی آنتونیو سانچز بندیتو گاسپار گفت:
«جسارت شما و دولت متبوعتان در تصمیم برای بازگشت سریع به ایران پس از اعلام آتشبس و مسئولیتهای دشوار شما در شرایط فعلی، برای ملت ایران بسیار ارزشمند و شایسته قدردانی و ستایش است.»


آینده مبهم سهراب بختیاریزاده در استقلال
پرسپولیس و شروع تمرینات پلیآف با ترکیبی ناقص از کادر فنی و بازیکنان
تأیید مجوز حرفهای ۶ باشگاه ایرانی توسط AFC؛ واقعیت تلخ برای مدعیان سنتی
عذرخواهی و اعلام آمادگی ستاره جنجالی پرسپولیس برای جبران
برنامه سفر مربی بدنساز پرسپولیس به تعویق افتاد؛ آغاز تمرینات بدون والیم
شایعه لغو تمرین پرسپولیس به دلیل شرایط جنگی + جزئیات









