بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دردسر بزرگ برای رئال مادرید در آستانه تقابل حساس با بارسلونا + سند

رئال مادرید برای دیدار با بارسلونا امباپه را در اختیار نخواهد داشت

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 اردیبهشت 1405 | 16:27

کیلیان امباپه نتوانست به موقع از بند مصدومیت رها شود و برابر بارسلونا غایب خواهد بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

رئال مادرید یکشنبه شب در چارچوب دیدارهای هفته سی و پنجم رقابت‌های لالیگا در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ و در یک بازی بسیار جذاب و حساس روبروی بارسلونا به میدان خواهد رفت و این در حالی است که شاگردان هانسی فلیک به تنها کسب یک امتیاز از این بازی نیاز دارند تا بتوانند عنوان قهرمانی‌شان در این فصل را قطعی کنند.

آلوارو آربلوا در حالی قدم به این میدان خواهد گذاشت. با مصدومیت بازیکنان کلیدی تیمش مانند فدریکو والورده، ادر میلیتائو و آردا گولر روبرو شده است. با این حال، حضور امباپه در تمرینات این تیم در روزهای اخیر باعث شد که بسیاری از هواداران و همچنین اعضای کادر فنی به احتمال حضور این بازیکن در بازی حساس برابر بارسلونا امیدوار باشند.

اما حالا با انتشار فهرست رئال برای این بازی مشخص شده که او نتوانسته است به موقع برای حضور در این بازی آماده شود. نام این ستاره فرانسوی از فهرست رئال مادرید خط خورد. احتمال می‌رود که گونزالو گارسیا در این بازی در کنار وینیسیوس جونیور در خط حمله برای باز کردن دروازه بارسلونا تلاش کند. کار سختی را هم در پیش خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *