روزبه چشمی در منطقه مورد انتظارِ تیم ملی + عکس
بازگشت روزبه چشمی به تیم ملی ؛ کاپیتان استقلال در خط میانی ایران

روزبه چشمی کاپیتان ملیپوش استقلال دوباره در میانه زمین با لباس تیم ایران به میدان رفت.
روزبه چشمی پس از یک وقفه کوتاه و با توجه به عملکرد موثرش در ترکیب استقلال، دوباره در فهرست تیم ملی ایران قرار گرفت تا امیر قلعهنویی دوباره هافبکی که تجربه حضور و گلزنی در جام جهانی ۲۰۲۲ را دارد، زیر نظر بگیرد و در فهرست احتمالی حضور در آمریکا قرار بدهد.
کاپیتان استقلال که در آخرین مسابقه قبل از تعطیلی لیگ برتر پایهگذار گل اول تیمش مقابل فجر شهید سپاسی شیراز شد و گل دوم و سرنوشتساز را هم برای برتری و صدرنشینی آبیها زد، با این عملکرد درخشان در فهرست تیم ملی ایران قرار گرفت.
او حالا امیدوار به حضور در جام جهانی است.
روزبه چشمی که آخرین بازی خود برای تیم ملی را در فینال تورنمنت کافا مقابل ازبکستان انجام داد و زیر نظر امیر قلعهنویی ۱۹ بار با لباس ایران به میدان رفت.
در بازگشت به اردو دوباره با انگیزه و پرتلاش ظاهر شد و به دنبال حفظ این وضعیت تا جام جهانی است.
روزبه در مسابقه درون تیمی ملیپوشان ایران هم که دو روز قبل برگزار شد، در تیم سفید رنگ حضور داشت.
او با جنگندگی و توپگیری در میانه زمین، شکل درستی به بازی تیمش داد و آمادگی بدنی خود را به نمایش گذاشت و سعی دارد روند بهتری هم در ادامه اردوی آمادهسازی بگیرد.



حضور گلر شماره یک استقلال با رفع کامل مصدومیت در تمرین گروهی + عکس
آمادگی کامل ستاره محبوب استقلال برای حضور در ترکیب آبیپوشان + عکس
ستاره ایرانی تیم شباب الاهلی روز گذشته به امارات بازگشت + عکس
دقت بالای سعید دقیقی در تمرینات نساجی + عکس
ستاره جوان فصل گذشته مس رفسنجان با امضای قراردادی راهی سپاهان شد + عکس
بازگشت دو ستاره محبوب به تمرینات گروهی استقلال برای آمادهسازی دیدار با تراکتور + عکس









