بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خودنمایی پدیده پرسپولیس در اردوی تیم ملی

حضور موثر، دونده و پرتلاش امیرحسین محمودی در بازی درون گروهی تیم ملی

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 12 اردیبهشت 1405 | 9:00
حضور موثر، دونده و پرتلاش امیرحسین محمودی در بازی درون گروهی تیم ملی

ملی‌پوش جوان پرسپولیس در مدت حدود ۳۰ دقیقه‌ای حضورش در بازی درون گروهی پرتلاش ظاهر شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کمتر از ۴۰ روز تا آغاز جام جهانی باقی مانده و رقابت برای حضور در فهرست نهایی تیم ملی از همیشه حساس‌تر است که در این میان نام امیرحسین محمودی به‌عنوان یکی از جوان‌ترین و البته پرتلاش‌ترین چهره‌های اردو بیش از قبل دیده می‌شود؛ بازیکنی که برخلاف سن کمش، با اعتمادبه‌نفس و جدیت وارد این مقطع مهم شده است.

مسیر محمودی در پرسپولیس و دستیابی به تیم ملی راحت نبود.

تیمی با رقابت شدید در خط حمله که دستیابی به ترکیب اصلی در آن نیاز به جنگندگی، تمرکز و پشتکار دارد.

اما او با پیشرفت مرحله به مرحله، تلاش برای یادگیری و سازگاری سریع با سبک بازی تیم توانست جایگاه خود را در جمع بازیکنان بزرگ‌تر تثبیت کند.

همین مسیر سخت، او را از نظر ذهنی و حرفه‌ای به بازیکنی مقاوم و تشنه موفقیت تبدیل کرد.

جزئیات فنی محمودی

وینگر ۲۰ ساله پرسپولیس با تواناییِ بازی در هر دو جناح، سرعت بالا، دریبل‌های مستقیم، تحرک پیوسته و هوش فضایی نشان داد که می‌تواند جریان بازی را تغییر دهد.

سبک بازی او فقط سرعت یا تکنیک نیست.

او با خونسردی در حمله و توانایی ایجاد موقعیت در فضاهای فشرده کارش را انجام می‌دهد.

او برای دو اردوی متوالی توانست نظر کادر فنی تیم ملی را جلب کند.

در اردوی تیم ملی نیز محمودی با تمرکز بالا، تلاش مداوم و عطش اثبات خودش، نشان داد که حضورش فقط برای کسب تجربه نیست.

او مهیای جنگ است و در این فاصله کوتاه تا جام جهانی، باید شایستگی‌هایش را ثابت کند.

 رفتار حرفه‌ای، تلاش بی‌وقفه و آمادگی ذهنی او باعث شد یکی از گزینه‌های واقعی برای راهیابی به لیست نهایی جام جهانی باشد.

محمودی که در فیفادی قبل و در مسابقه تدارکاتی مقابل کاستاریکا از دقیقه ۷۳ به جای امیرحسین حسین‌زاده به زمین رفت.

او فاصله کمی تا نخستین گل با لباس ایران در اولین بازی ملی داشت.

در بازی درون تیمی ملی‌پوشان هم دوندگی زیادی داشت و دوباره نزدیک بود در لحظات پایانی با فرار سریع و سرتوپ گلزنی کند که ضربه او با اختلاف کم از دروازه به بیرون رفت.

او حالا امیدوار به ادامه این روند در تمرینات و اردو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *