بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مقصد جدید ستاره باتجربه بارسلونا مشخص شد

مذاکره لواندوفسکی با یوونتوس با تایید ایجنتش

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 اردیبهشت 1405 | 16:35
مذاکره لواندوفسکی با یوونتوس با تایید ایجنتش

سفر ایجنت لواندوفسکی به ایتالیا او را به مذاکره احتمالی با یوونتوس نزدیک کرده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پینی زهاوی، ایجنت لواندوفسکی، روزهای اخیر را در ایتالیا به بررسی پیشنهادها گذرانده است، آن هم با یک هدف روشن:

تیم بعدی لواندوفسکی باید در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد. هیچ گزینه دیگری پذیرفته نیست.

در سری آ، تنها دو راه پیش روی اوست: یوونتوس و میلان. با این حال، در حال حاضر روسونری بیش از آنکه به مهاجم لهستانی علاقه‌مند باشد، به جذب الکساندر سورلوت از اتلتیکو مادرید تمایل دارد. این موضوع در تماس‌های اولیه بین اطرافیان لواندوفسکی و باشگاه میلان مشخص شد و پس از آن، ایجنت او به سمت تورین متمایل گشت.

یوونتوس به جذب بازیکنی در این سطح علاقه‌مند است، اما مشکل حقوق بالای او (حدود ۲۰ میلیون یورو در هر فصل) همچنان پابرجاست. به همین دلیل، یک راه حل میانی در حال بررسی است: تنظیم قراردادی دو ساله که در آن دستمزد او سرشکن شود.

ساعات آینده می‌تواند نقطه عطفی تعیین‌کننده باشد و پایه مذاکراتی را بنا کند که مسیری متفاوت از برنامه قبلی یوونتوس (تمرکز روی بازیکنان جوان‌تر) خواهد داشت. با این حال، از آنجا که لواندوفسکی بازیکن آزاد خواهد بود، این فرصت فارغ از آینده ولاهوویچ، برای نادیده گرفتن بیش از حد وسوسه‌انگیز است؛ چرا که مهاجم فعلی بارسلونا بازیکنی است که می‌تواند تیمی را که سودای بازگشت به قله ایتالیا و اروپا در کوتاه‌مدت دارد، رهبری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *