بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شیطنت سرمربی اتلتیکومادرید با ستاره آرسنال + عکس

درگیری سیمئونه سرمربی اتلتیکومادرید با بن وایت بازیکن آرسنال

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۳
درگیری سیمئونه سرمربی اتلتیکومادرید با بن وایت بازیکن آرسنال

دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید، و بن وایت، مدافع آرسنال، پس از تساوی ۱-۱ دو تیم در پایتخت اسپانیا، با یکدیگر درگیر شدند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سیمئونه از این موضوع ناراحت شده بود که وایت هنگام عبور، از روی نشان باشگاه اتلتیکو که روی زمین و مقابل تونل ورودی ورزشگاه قرار دارد، رد شده است.

زمانی که آن‌ها در حال ترک زمین و ورود به تونل بودند، در ابتدا یکی از بازیکنان اتلتیکو مقابل وایت ایستاد، اما سیمئونه بازیکن خود را کنار کشید.

سپس این مربی آرژانتینی ظاهراً دو بار به پشت وایت ضربه زد .

این کار باعث شد بین آن‌ها گفت‌وگویی تند شکل بگیرد، چرا که وایت از این رفتار استقبال نکرد.

سیمئونه بعد از آن دو بار وایت را هل داد، در حالی که طرفین سعی داشتند از یکدیگر جدا شوند و وارد تونل شوند. در نهایت، به نظر می‌رسد اوضاع تا حدی آرام شد و تنش فروکش کرد.

درگیری سیمئونه سرمربی اتلتیکومادرید با بن وایت بازیکن آرسنال

این برخورد کاملاً در تضاد با رفتاری بود که سیمئونه با گابریل هاینزه، هم‌وطن خود و مربی آرسنال، داشت. این دو پیش از جدا شدن، یکدیگر را در آغوش گرفتند و خوش‌وبش صمیمانه‌ای داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *