بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ضدحال سنگین هالند به بارسلونا و رئال مادرید

ارلینگ هالند ستاره منچسترسیتی : مشتاقانه منتظر ادامه کار با منچسترسیتی هستم

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 | 19:53
ارلینگ هالند ستاره منچسترسیتی : مشتاقانه منتظر ادامه کار با منچسترسیتی هستم

ارلینگ هالند به شایعات درباره تصمیمش برای ترک منچسترسیتی پایان داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

هالند با قاطعیت به گمانه‌زنی‌ها درباره خروج احتمالی‌اش از منچسترسیتی پایان داد. این مهاجم ۲۵ ساله که از سوی بسیاری به‌ عنوان مرگبارترین تمام‌کننده فوتبال جهان شناخته می‌شود، همواره هدف مطبوعات اسپانیایی بوده است. گزارش‌هایی که مدعی بودند رئال مادرید یا بارسلونا ممکن است برای جذب او و جدا کردنش از لیگ برتر اقدام کنند.

با این حال، هالند پس از امضای یک قرارداد تاریخی ۱۰ ساله در ورزشگاه اتحاد در ژانویه ۲۰۲۵، به‌ وضوح نشان داد که آینده بلندمدت خود را در منچستر می‌بیند. این مهاجم از مسیر حرکت این باشگاه ابراز هیجان کرد و هرگونه امید فوری غول‌های اسپانیایی برای به‌ خدمت گرفتنش در پنجره‌های نقل و انتقالاتی پیش رو را از بین برد.

او در گفتگو با ESPN درباره وضعیت روحی فعلی‌اش و عدم تمایل به تجربه چالشی جدید در جای دیگر، بسیار صریح بود. او تأکید کرد که پروژه جدیدی که در ورزشگاه اتحاد در حال ساخت است، همچنان محیطی ایده‌آل برای رشد شخصی و حرفه‌ای او باقی می‌ماند. هالند اعتراف کرد:

«من فوق‌العاده خوشحالم و منتظر اتفاقات بعدی هستم، زیرا فکر می‌کنم زمان‌های هیجان‌انگیزی برای سیتی به‌ عنوان یک باشگاه و همچنین برای من به‌ عنوان یک بازیکن در پیش است. من مشتاقانه منتظر ادامه کار با سیتی هستم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *