بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره محبوب پرسپولیس برای جام جهانی گرم می‌کند + عکس

محمدحسین کنعانی زادگان به دنبال دومین تجربه حضورش در جام جهانی

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 | 16:51
محمدحسین کنعانی زادگان به دنبال دومین تجربه حضورش در جام جهانی

محمدحسین کنعانی زادگان مدافع ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس به دنبال دومین تجربه حضورش در جام جهانی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تمرینات تیم ملی ایران در حالی دنبال می‌شود که مدافعان میانی رقابت جدی برای رسیدن به ترکیب دارند و در این بین، محمدحسین کنعانی زادگان هم به دنبال بهترین عملکردش زیر نظر امیر قلعه‌نویی است تا دوباره شانس بازی در جام جهانی را به‌دست بیاورد.

حسین کنعانی حدود ۷۰ بازی ملی در کارنامه دارد و زیر نظر قلعه‌نویی هم ۲۷ بار برای تیم ایران به میدان رفت.

او عملکرد مطمئنی در فاز دفاعی داشت، در یک هفته اخیر هم با شرایط خوبی در تمرینات حاضر شد.

او به دنبال تثبیت این روند تا جام جهانی است.

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس که طبق تصاویر منتشر شده در سایت فدراسیون، با شرایط بدنی بهتری نسبت به یک ماه قبل به اردوی تیم ملی آمده.

او سعی دارد جایگاه خود را در ترکیب تثبیت کند و پس از یک مسابقه، دوباره به پازل تاکتیکی امیر قلعه‌نویی برگردد.

کنعانی‌زادگان که در اردوی گذشته تیم ملی حضور ثابت در ترکیب ایران مقابل نیجریه داشت، با انگیزه در جمع ملی‌پوشان تمرین می‌کند.

محمدحسین کنعانی زادگان با توجه به تجربه بالایی که دارد، می‌تواند یکی از مهره‌های کلیدی در جام جهانی هم باشد.

محمدحسین کنعانی زادگان به دنبال دومین تجربه حضورش در جام جهانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *