بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره مصدوم بارسلونا بازهم جایزه برد + عکس

لامین یامال برنده جایزه برترین بازیکن ماه لالیگا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 5 اردیبهشت 1405 | 8:57
لامین یامال برنده جایزه برترین بازیکن ماه لالیگا

درحالیکه لامین یامال از مصدومیت بدموقع خود غمگین بود دیشب جایزه ویژه‌ای از لالیگا دریافت کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

لامین یامال که از دیروز همه دنیای فوتبال درباره مصدومیت او در آستانه جام جهانی و در هفته‌های پایان فصل صحبت می‌کند امشب رسماً به عنوان بهترین بازیکن ماه آوریل لالیگا انتخاب شد.

این خبر ۴۸ ساعت پس از مصدومیت شدید او در جریان دیدار با سلتاویگو در هفته سی و دوم منتشر شد؛ مصدومیتی که فصل را برای او خیلی زود به پایان رساند.

یامال پیش از آنکه در آن بازی قربانی شود، ستاره اصلی تیمش بود. او در ورزشگاه نوکمپ، بارسلونا را با تک گلی که خودش از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند به پیروزی رساند.

اما لحظاتی بعد در حالی که او عضله پشت رانش را در دست داشت روی زمین افتاد.

آزمایش‌های بعدی تایید کرد که لامین دچار پارگی عضله شده و تا پایان فصل خانه‌نشین خواهد بود.

با وجود این پایان غم‌انگیز، آوریل ماهی استثنایی برای یامال بود؛ او گلی سرنوشت‌ساز وارد دروازه اتلتیکو مادرید کرد و مقابل اسپانیول دو پاس گل داد، و در نهایت ماه را با گل پیروزی‌بخش برابر سلتاویگو به پایان رساند. این عملکرد درخشان باعث شد تا یامال برای سومین بار در این فصل برنده جایزه بهترین بازیکن ماه شود. لامین پیشتر در ماه‌های نوامبر و دسامبر هم این جایزه را دریافت کرده بود.

یامال همچنان با ۱۱ پاس گل در صدر جدول بهترین پاسورهای لالیگا قرار دارد.

لامین یامال برنده جایزه برترین بازیکن ماه لالیگا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *