بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرخپوشان جریمه شدند

جریمه مالی ۹۰ هزار یورویی بایرن مونیخ از سوی یوفا به خاطر تخلف هوادارانش در دیدار با رئال مادرید

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 4 اردیبهشت 1405 | 11:22
جریمه مالی ۹۰ هزار یورویی بایرن مونیخ از سوی یوفا به خاطر تخلف هوادارانش

یوفا اعلام کرد که به‌دلیل اتفاقاتی که در دیدار بایرن مونیخ مقابل رئال مادرید در بازی برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا رخ داد، جریمه‌های مالی‌ای برای این باشگاه در نظر گرفته است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

یوفا تصمیم گرفت باشگاه بایرن مونیخ را در مجموع حدود ۹۰ هزار یورو جریمه کند.

این تصمیم پس از تخلفات هواداران در جریان مسابقه‌ای که در ورزشگاه آلیانز آرنا برگزار شد و با پیروزی ۴-۳ تیم آلمانی در لحظات پایانی به پایان رسید، اتخاذ شد.

این جریمه‌ها شامل موارد مختلفی است:

از جمله ۴۰ هزار یورو به‌دلیل ورود برخی هواداران به زمین مسابقه

۳۰ هزار یورو به‌خاطر نمایش بنرهای نامناسب

۱۴ هزار یورو به‌دلیل مسدود کردن مسیرهای عبور در سکوها

۵۶۲۵ یورو به‌علت پرتاب اشیاء به داخل زمین.

در دقایق پایانی این دیدار، شرایطی آشفته رخ داد؛ به‌طوری‌که برخی تماشاگران از موانع عبور کردند و به نزدیکی خط کنار زمین رسیدند.

همچنین پس از گل پیروزی، جمعی از هواداران به اطراف زمین هجوم بردند که طبق اعلام پلیس، باعث مصدومیت تعدادی از عکاسان شد.

در همین راستا، کریستوف فرویند، مدیر ورزشی باشگاه، به‌صورت رسمی بابت این اتفاقات عذرخواهی و تأکید کرد که با وجود شب فوتبالی استثنایی، هیجان بیش از حد از کنترل خارج شد.

با وجود این حوادث، بایرن مونیخ از محرومیت تماشاگرانش برای دیدار برگشت مرحله نیمه‌نهایی مقابل پاری‌سن‌ژرمن جلوگیری کرد.

دیداری که قرار است ششم مه برگزار شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *