پیام معنادار پیمان حدادی درباره باشگاه پرسپولیس
پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس: این بی عدالتی در حق پرسپولیس است

پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس میگوید این باشگاه طرح خود برای ادامه لیگ را ارائه کرده است.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز (دوشنبه) از ساعت ۱۱ در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی برگزار شد.
پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در تمرین امروز حضور یافت و پیش از شروع تمرین، برای دقایقی با بازیکنان صحبت کرد.
او در بخشی از صحبتهای خود، با اشاره به تمرینات پرسپولیس، اظهار کرد:
«ما مصر هستیم لیگ ادامه پیدا کند و انتخاب نمایندگان ایران بر اساس یک روند کامل فوتبالی و بر اساس مسابقه انجام شود، اما به هر حال پیشنهادهای شفاف و عادلانهای هم ارائه کردهایم تا در صورتی که امکان برگزاری ادامه لیگ نبود، نمایندگان ایران در آسیا بر اساس یک راهکار منصفانه و عادلانه انتخاب شوند.»
حدادی همچنین گفت:
«باشگاه پرسپولیس در طول جنگ تحمیلی نیز، با کمک بانک شهر، در بحث پرداختی به اعضای تیم بسیار خوب عمل کرد و اجازه ندادیم در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد.»
این آخرین تمرین پرسپولیس پیش از اردوی تیم ملی فوتبال بود و قرار است زمان شروع مجدد تمرینات تیم، بر اساس اعلام زمان برگزاری مجدد لیگ، مشخص شود.


ستاره محبوب هواداران پرسپولیس و تغییر مسیرش در نقلوانتقالات
وداع سخت محمدامین کاظمیان با تیم فوتبال پرسپولیس
ستاره محبوب گلگهر در لیست خرید مهدی تارتار قرار ندارد
اخراج میلاد محمدی در نخستین بازی کامل برای تیم جدیدش
احتمال بازگشت قریبالوقوع دروازهبان اسپانیایی به استقلال
موافقت هلدینگ خلیجفارس با مدیرعاملی متدین در استقلال









