بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تراکتور از بازی‌های آسیایی چقدر درآورد؟

پس انداز 225 میلیارد تومانی تراکتور از بازی های آسیایی

نویسنده : Parsfootball Instagram Service
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 28 فروردین 1405 | 13:59

تراکتور تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا در مرحله یک هشتم نهایی برابر شباب الاهلی با سه گل شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

تراکتور تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا در مرحله یک هشتم نهایی برابر شباب الاهلی با سه گل شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت. این نتیجه در حالی به وقوع پیوست که تراکتور با عملکردی درخشان در مرحله گروهی و قرارگیری در جایگاه سوم، قرعه مطلوب تقابل با تیم اماراتی را به دست آورده و از دیدار با نمایندگان عربستان گریخته بود اما مشکلات اخیر و دور شدن نماینده فوتبال کشورمان از شرایط آرمانی و قابل قبول به‌دلیل کشیده شدن پای ایران در جنگ تحمیلی رویاها و آرزوهای تی‌تی‌ها را از بین برد.

اگر تراکتور می‌توانست شباب الاهلی را ببرد، باتوجه به قرعه دور بعدش یعنی نبرد با بوریرام تایلند و سپس برنده ماشیدا ژاپن و الاتحاد عربستان ، این شانس را داشت که بدون تقابل با تیم‌های عربستانی به نیمه نهایی و حتی فینال صعود کند و از این نظر فرصت طلایی برای به‌دست آوردن بسته‌های بسیار زیاد دلار و سخت قابل شمارش دلار داشت که به وقوع نپیوست و تراکتور به درآمد به‌دست آمده بابت حضور در لیگ نخبگان، ۵ بردش در مرحله گروهی و صعود به دور یک هشتم نهایی بسنده کرد.

در فرمت جدید لیگ نخبگان آسیا در مجموع، ۴۲ میلیون دلار پاداش به تیم‌های حاضر اختصاص می‌یابد که بین ۸۰۰ هزار دلار تا ۱۳.۴ میلیون دلار متغیر است. از بین نمایندگان ایران فقط تراکتور در این رقابت‌ها حاضر بود که در پایان مرحله یک هشتم با ترک آسیا، پاداش ۱.۵ میلیون دلاری معادل ۲۲۵ میلیارد تومان به جیب زد. تی‌تی‌ها همچنین در صورت پیروزی مقابل شباب الاهلی می‌توانستند این عدد را به ۳۰۰ میلیارد تومان برساندند که این اتفاق رخ نداد.

البته آنها امید زیادی دارند تا با توجه به شرایط جدول لیگ برتر و در صورت از سرگیری بازی‌ها، سهمیه فصل آینده لیگ نخبگان را هم کسب کنند تا جدا از اعتبار حضور در این بازی‌ها، درآمدزایی هم کرده باشند.

پاداش تراکتور در لیگ نخبگان این فصل به شرح زیر است:

صعود به لیگ نخبگان: ۸۰۰ هزار دلار (۱۲۰ میلیارد تومان)
برد مقابل الشارجه: ۱۰۰ هزار دلار (۱۵ میلیارد تومان)
برد مقابل الشرطه: ۱۰۰ هزار دلار (۱۵ میلیارد تومان)
برد مقابل نسف‌قارشی: ۱۰۰ هزار دلار (۱۵ میلیارد تومان)
برد مقابل الدحیل: ۱۰۰ هزار دلار (۱۵ میلیارد تومان)
برد مقابل الغرافه: ۱۰۰ هزار دلار (۱۵ میلیارد)
صعود به مرحله یک هشتم نهایی: ۲۰۰ هزار دلار (۳۰ میلیارد تومان)

البته فعلا این درآمدزایی یا دیگر پاداش‌های تیم‌های ایرانی در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان ۲ آسیا به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه دشمن قابل وصول نیستند اما به هر حال پشتوانه مالی در خزانه این باشگاه محسوب می‌شوند و  در آینده میتوانند سرمایه ارزشمندی برای رفع مشکلات و تقویت باشگاه‌های کشورمان باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *