بازگشت علیرضا بیرانوند با چهره و شماره جدید + عکس
علیرضا بیرانوند آماده حضور در رقابتهای آسیایی و دیدار با شباب الاهلی میشود

علیرضا بیرانوند در تمرین دیروز تیم تراکتور با پیراهن شماره ۳۰ در درون دروازه قرار گرفت که متفاوت با پیراهنی است که او همیشه بر تن دارد.
تمرینات تیم فوتبال تراکتور در حالی آغاز شده که سرخپوشان تبریزی هفته آینده باید به مصاف شباب الاهلی بروند.
این بازی که در چارچوب دور یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا خواهد بود، به میزبانی جده عربستان برگزار خواهد شد و تراکتور نیز امیدوار است با پیروزی در این مسابقه، شرایط را به سود خود تغییر دهد.
در این بین یکی از با انگیزه ترین بازیکنان این تیم علیرضا بیرانوند است که پس از حضور در فیفادی و همراهی تیم ملی ایران در بازی نیجریه، به عرصه باشگاهی بازگشته است.
بیرانوند که با پرسپولیس تا فینال رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا هم صعود کرده بود، دیروز در تمرین تراکتور شرکت کرد و نکته جالب اینکه او از همان روز نخست تمرینات تیمش را همراهی کرده تا نشان دهد از انگیزه بالایی برای بازگشت به عرصه باشگاهی برخوردار است.
خصوصا اینکه او احتمالا در سومین جام جهانی متوالی خود هم شرکت خواهد کرد و تیم ملی را در جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا همراهی خواهد کرد.
جالب اینکه علیرضا بیرانوند در تمرین دیروز تیم تراکتور با پیراهن شماره ۳۰ در درون دروازه قرار گرفت که متفاوت با پیراهنی است که او همیشه بر تن دارد.
البته در نهایت عدد یک متعلق به بیرانوند در رقابت باشگاهی و ملی است.



تیم مطرح لیگ برتری علیه سپاهان مدرک رو کرد + عکس
حضور محسن خلیلی در کنار مدیرعامل پرسپولیس در جایگاه ویژه ورزشگاه + عکس
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس علیه شایعات !! + سند
واکنش معنادار ستاره محبوب پرسپولیس به شایعات جدایی از این تیم + عکس
مورد توجه قرار گرفتن تصویر آغوش سرمربی پرسپولیس و کریم باقری + عکس
تیم فوتبال تراکتور با خستگی به هتل رسید + تصاویر









