بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رقابت دروازه‌بان‌های پیکان از راه دور + عکس

تمرینات اختصاصی دروازه‌بان‌های پیکان برای حفظ آمادگی جسمانی‌شان

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۱
تمرینات اختصاصی دروازه‌بان‌های پیکان برای حفظ آمادگی جسمانی‌شان

دروازه‌بان‌های تیم فوتبال پیکان به صورت اختصاصی تمرینات خود را دنبال می‌کنند تا آمادگی جسمانی‌شان حفظ شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

در روزهایی که مسابقات فوتبال باشگاهی به خاطر جنگ متوقف شده، بازیکنان تیم های مختلف به صورت اختصاصی تمرینات شان را دنبال می‌کنند.

با توجه به عزم جدی مسئولان فدراسیون فوتبال برای شروع مجدد مسابقات لیگ برتر، بازیکنان مختلف در تلاش هستند تا شرایط جسمانی خود را حفظ کنند و در صورت ادامه بازی‌ها شرایط قبلی را به دست بیاورند.

باشگاه پیکان به صورت روزانه تصاویری از تمرینات اختصاصی بازیکنان خود را روی رسانه رسمی منتشر می‌کند و در این بین تصاویری از گلرهای این تیم هم انتشار یافت.

احمد گوهری، عرفان اسفندیاری و آرمین عباسی سه دروازه‌بانی هستند که امسال با نظر سعید دقیقی در ترکیب پیکان به میدان رفتند و حالا این نفرات در تلاش هستند تا در صورت شروع لیگ هم شانس بازی کردن را به دست بیاورند.

تمرینات اختصاصی دروازه‌بان‌های پیکان برای حفظ آمادگی جسمانی‌شان

تمرینات اختصاصی دروازه‌بان‌های پیکان برای حفظ آمادگی جسمانی‌شان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *