بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بارسلونا به جذب ستاره اینترمیلان نزدیک شد

علاقه باستونی ستاره اینترمیلان به حضور در بارسلونا

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 فروردین 1405 | 10:09
علاقه باستونی ستاره اینترملان به حضور در بارسلونا

بارسلونا خبرهای مثبتی درباره جذب مدافع اینتر دریافت کرد اما مسائل مالی همچنان گریبان‌گیر این باشگاه کاتالانی است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

اگر شرایط مالی بارسلونا اجازه دهد، این باشگاه در تابستان پیش‌رو یک مدافع میانی و یک مهاجم نوک جذب خواهد کرد. از نظر تلاش برای تقویت خط دفاعی، این هفته خبرهای خوبی به آن‌ها رسید.

ظاهراً الساندرو باستونی گزینه دکو، مدیر ورزشی این تیم است. اگر امکان انجام این انتقال فراهم شود، باستونی گزینه اول محسوب می‌شود. به نظر می‌رسید که او در اوایل سال جاری قرارداد جدیدی با اینتر امضا خواهد کرد، اما حالا نراتزوری‌ها در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، برای فروش او آمادگی دارند.

اینتر به دنبال جانشین باستونی

اوایل این هفته مشخص شد که بارسلونا مذاکراتی با نمایندگان باستونی درباره جزئیات قرارداد آغاز کرده و حالا خبرهای مثبت‌تری از ایتالیا به گوش می‌رسد. طبق گزارش گاتزتا دلو اسپورت، اینتر از همین حالا بررسی گزینه‌های جایگزین برای باستونی در تابستان را آغاز کرده و خود را برای احتمال فروش او آماده می‌کند.

ماریو گیلا از لاتزیو، که رئال مادرید بند ۵۰ درصدی فروش مجدد او را در اختیار دارد، گزینه اصلی آن‌هاست. در عین حال، جوئل اوردونیس (کلوب بروژ)، عمر سولت (اودینزه) و تاریک محارموویچ (ساسولو) به‌عنوان گزینه‌های ارزان‌تر مطرح هستند.

قیمت؛ مانع اصلی بارسلونا

در هفته‌های اخیر بیان می‌شد که باستونی احتمالا با رقمی حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون یورو به فروش می‌رسد که برای بارسلونا رقم نسبتاً قابل‌دسترس‌تری است.

اما حالا گاتزتا همسو با گزارش فابریتزیو رومانو تأیید کرده که اینتر برای نهایی کردن معامله، رقمی بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون یورو طلب خواهد کرد.

با توجه به محدودیت‌های دستمزد، این احتمال هم مطرح است که بارسلونا برای این انتقال، از بازیکنان خود به‌عنوان بخشی از معاملات استفاده کند.

نام فران تورس به‌عنوان گزینه‌ای برای ورود به معامله‌های احتمالی برای هر دو بازیکن، یعنی خولیان آلوارس و باستونی، مطرح است.

همچنین بیان می‌شود دنی اولمو نیز مورد توجه اینتر قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *