بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به شرایط کنونی کشور + جزئیات

محمد برزگر پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس : جنگ باید تا به زانو در آوردن آمریکا و اسرائیل ادامه یابد

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۹:۰۷

محمد برزگر پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت : نباید به این صورت باشد که کشور‌های متخاصم آمریکا و اسرائیل چند ماه بعد خودشان را بازیابی کنند و خیال حمله به سرشان بزند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محمد برزگر پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه به نظر شما ایران باید در چه شرایطی آتش بس را قبول کند، اظهار کرد:

سیاستمداران کشور می‌دانند که جنگ باید به نقطه‌ای برسد که آمریکا و رژیم صهیونیستی به زانو در بیایند و شرط و شروط‌هایی که ایران دارد نباید رها کند، چون سایه جنگ بالای سر کشورمان است.

او افزود:

کشور‌های متخاصم تجاوز به خاک کشورمان کردند و رهبرمان، فرماندهان نظامی، تعدادی از مردم بی گناه کشورمان و بچه‌های مدرسه میناب را به شهادت رساندند. دختر بچه‌هایی که با هزاران امید به مدرسه رفته بودند تا درس بخوانند، اما آنها را شهید کردند. آمریکا و اسرائیل در این مدت کم تجاوز نکردند و آدم‌های بی گناهی کشته شدند و تقاص خون شهدا و مردم بی گناه را باید بگیریم. به هر حال سیاستمداران و سران کشور باید تصمیم درستی بگیرند.

برزگر تصریح کرد:

ما در صحنه حضور داریم. همچنین ما مردم شریف و نجیبی داریم و آنها با تمام فشار‌ها و سختی‌ها پشت کشور و وطن خود را خالی نکردند و این مردم شایسته بهترین‌ها هستند. مسئولان بعد از پیروزی باید قدردان محبت این مردم همیشه در صحنه باشند. از همین جا دست تک تک مردم را می‌بوسم. ما هم جزیی از مردم هستیم و وظیفه مان این است که در صحنه باشیم و رسالت خود را داریم انجام می‌دهیم. صاحب الزمان صاحب این کشور است و خداوند هم کمک می‌کند و ما در این جنگ پیروز می‌شویم. نباید به این صورت باشد که کشور‌های متخاصم آمریکا و اسرائیل چند ماه بعد خودشان را بازیابی کنند و خیال حمله به سرشان بزند.

پیشکسوت پرسپولیس بیان کرد:

اکنون ایران کشور مقتدری هست و نیرو‌های نظامی و مسلح ما همه دست به دست هم دادند تا اتحاد و انسجام ملی شکل گرفت و از همه نیرو‌های امنیتی تشکر می‌کنم که خیلی تلاش کردند. یکسری مزدوران و وطن فروشان داخلی هستند که ان شا الله آنها نیز به سزای عملشان می‌رسند.

برزگر درباره اینکه تکلیف خسارت‌ها و غرامت‌ها چه می‌شود، گفت:

این طوری هم نباید به راحتی این ۲ کشور متخاصم را رها کنند و ایران باید هزینه تمام خسارت‌ها را از آمریکا و اسرائیل بگیرد. قدرت جمهوری اسلامی ایران و حضور مردم در صحنه، تعیین کننده خیلی از مسائل هستند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره اینکه به نظر شما ایران باید بعد از جنگ هم تسلط خودش بر تنگه هرمز را حفظ کند یا به وضعیت قبل برگردد، بیان کرد:

ایران بعد از پایان جنگ باید تمهیداتی برای تنگه هرمز بیاندیشد. به هر حال ایران قدرت خود را نشان داد و باید از تنگه هرمز به نفع خودش و مردم بهره ببرد و استفاده بهینه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *