آخرین وضعیت از بازگشت ستاره خارجی استقلال
پژمان ماندگاری مدیر رسانه باشگاه استقلال : تیم حقوقی ما در تلاش هستند تا مشکلات اندونگ را برطرف کنند و او به لیست اضافه شود

باشگاه استقلال در تلاش است تا هافبک ملی پوش خود را یکبار دیگر به لیست اضافه کند.
جدایی دیدیه اندونگ از استقلال از آن خبرهای شوکه کننده نقل و انتقالات زمستانی بود. خبری که طرفین روایت خود از قرارداد قبلی را داشتند و حتی شنیدههایی مبنی بر لینک شدن این هافبک ملی پوش به دیگر باشگاهها منجمله پرسپولیس را هم به همراه داشت.
با این حال، اندونگ در هفته های اخیر در ایران حضور داشت و همه منتظر روشن تکلیفش برای ادامه فصل بودند اما چند روز قبل از آنکه کشور در شرایط جنگ تحمیلی قرار بگیرد، از ایران رفت و شرایطی که بعدا اتفاق فتاد نیز ابهام پیرامون او را ادامه داد.
البته چند روزی است که ابهام تا حدود زیادی برطرف شده است. اندونگ تصویری از خودش با پیراهن آبیها منتشر کرد و نوشت:
“با استقلال و با ایران میمانم.”
پستی که هم حمایت از مردم ایران در شرایط جنگی بود و هم امید هواداران استقلال برای بازگشت او به تیم را به همراه داشت.
در خصوص آخرین وضعیت این بازیکن، پژمان ماندگاری مدیر رسانه باشگاه استقلال گفت:
«اندونگ به ایران آمده بود تا با تیم حقوقی باشگاه مذاکره کند تا ببیند آخرین وضعیتش برای اضافه شدن به لیست به چه صورت است. منتها شرایط به نحوی پیش رفت که نتوانستیم مذاکرات را آنطور که باید پیش ببریم.»
البته ماندگاری یک خبر مهم دیگر هم به استقلالیها داد:
«تیم حقوقی ما در تلاش هستند تا مشکلات اندونگ را برطرف کنند و او به لیست اضافه شود. خودش دوست دارد که بماند.»


پیام ویژه سهراب بختیاری زاده برای ستاره های استقلال + جزئیات
تقابل احتمالی محرز با تراکتور و استقلال در لیگ نخبگان آسیا
فراخوان سه ملیپوش استقلال به تمرینات این تیم پس از پایان اردوی تیم ملی
سرمربی استقلال برنامهای برای جذب ستاره دورگه تیم ملی ندارد
اضافه شدن سه ستاره ملیپوش به تمرینات استقلال در آستانه دیدار حساس
پیام مهم پیشکسوت استقلال به امیر قلعه نویی رسید + جزئیات









