بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اولین تمرین تراکتور زیرنظر سرمربی جدید + عکس

تمرین بازیکنان تراکتور زیرنظر محمد ربیعی برای اولین بار

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 اسفند 1404 | 15:29
تمرین بازیکنان تراکتور زیرنظر محمد ربیعی برای اولین بار

تیم فوتبال تراکتور تبریز خود را آماده دیدار مقابل گل‌گهر سیرجان می‌کند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

کلید رختکن بنیان دیزل سرانجام به محمد ربیعی تحویل شد و او امروز برای اولین بار در این ورزشگاه تیمش را تمرین داد. جایی که بازیکنان اصلی مشغول ریکاوری بودند و نفرات ذخیره در تمرین حضور داشتند.

دراگان اسکوچیچ سرمربی پیشین تراکتور در هتل اختصاصی باشگاه اقامت داشت و حالا اقامتگاه او در اختیار محمد ربیعی است.

کسی که ماموریت خطیر تراکتور را برعهده دارد و تیمش را مهیای دومین بازی برابر گل‌گهر سیرجان خواهد کرد.

این در حالی است که سرخپوشان تبریزی همچنان مهدی ترابی و صادق محرمی را در اختیار ندارند اما ربیعی امیدوار است این دو بازیکن در روزهای آینده به تمرینات تیم اضافه شوند.

تراکتور با دو زمین تمرینی و شرایط زیرساختی مطلوب، باشگاه جذاب برای این سرمربی است که حالا فرصت این را خواهد داشت تا ایده‌های تاکتیکی خود را در این تیم پرستاره برای صعود به صدر جدول و دفاع از عنوان قهرمانی پیاده کند.

تراکتور با یک استراحت کوتاه مهیای تمرینات پرفشار خواهد شد.

و ربیعی هم آرام آرام در بنیان دیزل کار را در دست خواهد گرفت.

تمرین بازیکنان تراکتور زیرنظر محمد ربیعی برای اولین بار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *