خبر خوش برای هواداران پرسپولیس از تمرین شاگردان گل محمدی + سند
بازگشت کمال کامیابی نیا ستاره پرسپولیس به تمرینات ؛ فوتبال درون تیمی برنامه شاگردان گل محمدی

در تمرینات دیروز پرسپولیس فوتبال که بازی درون تیمی در برنامه شاگردان گل محمدی قرار داشت، بازگشت کمال کامیابی نیا خبر جذابی برای سرخ ها بود.
تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین شنبه ۱ مرداد را از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.
سرخپوشان پایتخت که در اردوی شبانه روزی حضور دارند، امروز با اتوبوس راهی ورزشگاه شهید کاظمی شدند. پیش از شروع تمرین، یحیی گلمحمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی برای بازیکنان به صحبت پرداخت.
تمرین امروز با بازی راندو در قالب سه گروه آغاز شد. در بخش بعدی، شوتزنی پس از حرکات ترکیبی در برنامه بود و در بخش پایانی هم، فوتبال درون تیمی در دستور کار قرار گرفت.
تمرین شنبه سرخپوشان ۹۰ دقیقه به طول انجامید که در بخش فوتبال درون تیمی، بازی جذاب و با هیجانی برگزار شد.
در این تمرین، کمال کامیابینیا در بخشهایی از تمرینات گروهی شرکت کرد ولی مهدی ترابی و حامد پاکدل زیر نظر کادر پزشکی تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند. وحدت هنانوف هم با توجه به مصدومیتی که در بازی دوستانه برابر نساجی مازندران برای او پیش آمده بود، زیر نظر کادر پزشکی قرار دارد.
پرسپولیس، امروز (یکشنبه) هم یک جلسه تمرین خواهد داشت و بعد از آن، روز دوشنبه به مصاف تیم مس کرمان خواهد رفت.
امروز همچنین با هماهنگیهای انجام شده، سه بازیکن تیم امید پرسپولیس تهران در تمرینات بزرگسالان حضور داشتند و قرار است چند جلسه در تمرینات این تیم شرکت کنند.



جنب و جوش خلیلی حتی دور از زمین هم ادامه داشت + عکس
صدر جدول لیگ برتر به رنگ سرخ درآمد + عکس
اقدام پسندیده پرسپولیس و نساجی سوژه شد + عکس
نساجی مازندران از پوستر دیدار با پرسپولیس رونمایی کرد + عکس
رونمایی از پوستر ویژه پرسپولیس برای نبرد با نساجی مازندران + سند
اورونوف و تقدیم قهرمانی به پرسپولیس! + عکس









