اولین تاثیر بردیف روی ستاره خاموش تراکتور ؛ خودنمایی با گل فوق العاده + عکس
گل 30 متری سعید واسعی در دیدار دوستانه تراکتور

هافبک ۲۷ ساله تراکتور زننده تک گل تیمش در اولین بازی دوستانه پیش فصل در ترکیه بود.
سعید واسعی در سومین فصل حضور خود در تراکتور به دنبال بازگشت به روزهای خوب خود با پیراهن پیکان است. او بعد از جدایی جنجالی از جمع خودروسازان هنوز نتوانسته آن بازیکنی شود که قبلا بود. به نظر می رسد اما هافبک سرخ پوشان زیر نظر بردیف روزهای متفاوتی را پشت سر می گذارد.
او روز گذشته در جریان دیدار دوستانه مسیمیر قطر تک گل پیروزی بخش تراکتور را به ثمر رساند. سعید در شرایطی این گل را زد که پیش از آن سه گل سرخ پوشان توسط داور مردود اعلام شده بود.
واسعی در میانه های میدان توپ را در اختیار گرفت و بی درنگ بدون دورخیز با شوتی سنگین دروازه را هدف گرفت. دروازه بان مسیمیر با وجود پرشی که انجام داد، در مهار توپ ناکام بود تا تک گل سالم بازی به زیباترین شکل ممکن وارد دروازه تیم قطری شود.
بعد از سپری کردن محرومیتی که به خاطر انتقال به تراکتور، شامل حال واسعی شد، او هیچ گاه حضور ثابتی در جمع سرخ پوشان نداشت و در مقاطع مختلف از جمله مصدومیت و اختلاف با سرمربی، شاهد دوری او از ترکیب بودیم. هافبک تراکتور اما این فصل از همان ابتدا در تمرینات حضور داشته و با گل زیبایی که زد، برای فصل بعد رسما اعلام حضور کرد.



آغاز دوباره تمرینات چادرملو با یاد و خاطره حمید علیدوستی + تصاویر
شوخیهای دروازهبان باتجربه فولاد با کادر رسانهای پیش از دیدار مقابل آلومینیوم + تصاویر
واکنش پرسپولیس به مصاحبه جنجالی مدیرعامل استقلال خوزستان + عکس
حمایت تمام قد مدیر پرسپولیس از مهدی تارتار در فضای مجازی + سند
تصویر دیده نشده از سرمربی استقلالی در فضای مجازی خبرساز شد + عکس
اقدام تحسین برانگیز سرمربی استقلالی سوژه شد + عکس









