مدافع استقلال ارتشی شد!
رستم آشورماتوف به استقلال : ارتش آبی

رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال، این تیم را به ارتش تشبیه کرد.
دربی پایتخت مساوی شد تا استقلال و پرسپولیس حالا ذهن خودشان را معطوف به ادامه رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی بکنند ولی کرکریهای فضای مجازی همچنان میان هواداران و البته گروهی از بازیکنان این دو تیم ادامه دارد.
در همین راستا رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال که حالا تکلیف تیم ملی کشورش در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ هم مشخص شده، دقایقی قبل با انتشار یک عکس تیمی از استقلال قبل از آغاز دربی پایتخت، به این تیم لقب «ارتش آبی» داد و یک قلب آبی هم کنارش گذاشت تا علاقه خود به استقلال را نشان بدهد. او همچنین در فضای مجازی از طرفداران استقلال بابت حمایتشان نیز تشکر کرد.
رستم آشورماتوف همراه با ازبکستان کمتر از ۷ ماه دیگر باید مقابل تیمهایی همچون پرتغال و کلمبیا در جام جهانی صف آرایی کند. رقبایی که جدال با آنها قطعاً به معنای واقعی کلمه دشوار خواهد بود.



تأمینکننده جدید پوشاک پرسپولیس معرفی شد + عکس
اضافه شدن دروازهبان محبوب هواداران سپاهان به تمرینات گلگهر سیرجان
انتشار تصاویری متفاوت از لباسهای جدید استقلال + عکس
تمدید قرارداد یک مدافع میانی و جذب یک وینگر در ملوان بندرانزلی + عکس
آمادهسازی فجر سپاسی برای بازی با خیبر در فضایی شاد + عکس
ستاره ازبک پرسپولیس در آستانه غیبت در بازی با شمسآذر + عکس









