مدافع استقلال ارتشی شد!
رستم آشورماتوف به استقلال : ارتش آبی

رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال، این تیم را به ارتش تشبیه کرد.
دربی پایتخت مساوی شد تا استقلال و پرسپولیس حالا ذهن خودشان را معطوف به ادامه رقابتهای لیگ برتر و جام حذفی بکنند ولی کرکریهای فضای مجازی همچنان میان هواداران و البته گروهی از بازیکنان این دو تیم ادامه دارد.
در همین راستا رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال که حالا تکلیف تیم ملی کشورش در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ هم مشخص شده، دقایقی قبل با انتشار یک عکس تیمی از استقلال قبل از آغاز دربی پایتخت، به این تیم لقب «ارتش آبی» داد و یک قلب آبی هم کنارش گذاشت تا علاقه خود به استقلال را نشان بدهد. او همچنین در فضای مجازی از طرفداران استقلال بابت حمایتشان نیز تشکر کرد.
رستم آشورماتوف همراه با ازبکستان کمتر از ۷ ماه دیگر باید مقابل تیمهایی همچون پرتغال و کلمبیا در جام جهانی صف آرایی کند. رقبایی که جدال با آنها قطعاً به معنای واقعی کلمه دشوار خواهد بود.



تیم فوتبال پرسپولیس با پیکان در شرایط آخرالزمانی! + عکس
اولین جشن تولد ستاره محبوب استقلال با پسرش + عکس
مدافع پرحاشیه به تمرینات تیم استقلال برگشت + عکس
تصویر دیده نشده از ستاره استقلال سوژه شد + عکس
کنایه سنگین مدیر استقلال به شرایط فاجعه بار برگزاری دربی مقابل پرسپولیس + سند
رونمایی از تیم منتخب هفته دوازدهم لیگ برتر + عکس









