واکنش شدید محمد محمدی به اخبار نادرست و شایعات + جزئیات
محمد محمدی مدیرعامل پیشین فولاد خوزستان: مصاحبه دروغین از من منتشر نکنید

محمد محمدی مدیرعامل پیشین فولاد خوزستان به مصاحبه منتشر شده از قول او در فضای مجازی واکنش نشان داد و گفت: مصاحبه دروغین از من منتشر نکنید.
از ساعاتی پیش مصاحبهای به نقل از محمد محمدی مدیرعامل پیشین باشگاه فولاد خوزستان در فضای مجازی منتشر شد که پیگیریها نشان میدهد این مصاحبه و اظهارات کذب بوده و صحت ندارد.
در همین رابطه محمد محمدی، اظهار داشت:
از زمان جدایی از باشگاه فولاد هیچگونه مصاحبهای با هیچ رسانهای انجام ندادم و به نظر میرسد که انجام چنین شیطنتهایی، با برنامهریزی صورت میگیرد. مطمئن باشید اگر قرار بر صحبت کردن باشد در زمان مناسب همه اظهاراتم را بیان خواهم کرد.
وی افزود:
از یکی دو روز گذشته به مسافرت آمدم و هیچگونه گفتگو و مصاحبهای با هیچ رسانهای انجام ندادم. از دوستان رسانهای و فعالان فضای مجازی هم میخواهم که با اینگونه اقدامات. به دنبال مسائل دیگر نباشند. لطفا مصاحبه دروغین از قول من منتشر نکنید.


مصدومیت بد موقع ستاره پرسپولیس را از ترکیب دور کرد
نقش هدایتگر جواد نکونام در گل نجاتبخش تراکتور مقابل نفتچی ازبکستان
حضور مدیران ارشد استقلال در بصره برای حمایت از تیم در دیدار آسیایی
تأکید یحیی گلمحمدی بر لزوم اعتماد پرسپولیس به سرمربی فعلی
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای بازگشت به ترکیب ثابت این تیم
افشاگری سرمربی تراکتور از پشتپرده بازی مقابل نفتچی ازبکستان









