ستاره کلیدی ملوان مصدوم شد
مصدومیت سخت عیسی آل کثیر 35 ساله و احتمال پارگی رباط صلیبی

عیسی آلکثیر، مهاجم باتجربه ملوان بندر انزلی، امروز (۷ مهر) در تمرینات این تیم به شدت از ناحیه زانو مصدوم شد.
مهاجم تیم فوتبال ملوان بندر انزلی امروز در تمرینات تیمش دچار آسیبدیدگی جدی از ناحیه زانو شد. شدت این مصدومیت به حدی است که احتمال پارگی رباط صلیبی وی مطرح شد و کادر پزشکی باشگاه ملوان را در وضعیت آمادهباش قرار داد.
عیسی آلکثیر ۳۵ ساله که در فصل نقلوانتقالات، پس از ترک پرسپولیس و ماجرای کوتاه حضورش در استقلال، به عضویت ملوان درآمد، اکنون در آستانه هفته پنجم لیگ برتر و دیدار حساس مقابل خیبر خرمآباد با این مشکل بزرگ روبرو شد.
این بازیکن جنجالی که در فصل جاری طی دو بازی برای قوی سپید انزلی به میدان رفت، در حین آمادهسازی تیم برای مسابقه پیش رو، زانوی خود را از دست داد. باشگاه ملوان اعلام کرده است که تشخیص قطعی نوع و میزان آسیبدیدگی تنها پس از انجام معاینات تکمیلی و دریافت نتیجه آزمایش MRI مشخص خواهد شد. در صورت تأیید پارگی رباط صلیبی، آلکثیر احتمالاً بخش عمدهای از فصل جاری را از دست خواهد داد.


معجره در حال اتفاق ؛ منیر به دیدار دربی می رسد؟
ماجرای قهر جواد خیابانی با پیشکسوت پرسپولیس + جزئیات
جایزه میلیاردی پیشکسوتان به بهترین بازیکن تیم استقلال در دربی
مارکو باکیچ ؛ سورپرایز دربی امروز+ جزئیات
پیش بینی جالب پیشکسوت استقلال از نتیجه دربی با پرسپولیس
ستاره خارجی استقلال به دربی ۱۰۶ رسید ؟ + جزئیات









