بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سپاهان در تلاش برای بازگشت به شکوه و افتخار با مدیر موفق

سپاهان به دنبال بازگرداندن محمدرضا ساکت به راس امور باشگاه

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 مهر 1404 | 18:42
سپاهان به دنبال بازگرداندن محمدرضا ساکت به راس امور باشگاه

طلایی‌پوشان به دنبال برگرداندن مدیر موفق و محبوب هستند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مدیران باشگاه سپاهان در پی بی‌ثباتی‌های اخیر مدیریتی و تغییر دو مدیرعامل تنها در یک سال، در تلاش هستند تا با بازگرداندن یک چهره نام‌آشنا، ثبات را به امور تیم فوتبال بازگردانند.

هدف مدیران فعلی باشگاه، محمدرضا ساکت، مدیرعامل اسبق سپاهان و دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال است. دوران مدیریت ساکت در سپاهان به‌عنوان «دوران طلایی» این باشگاه شناخته می‌شود و وی همواره مورد حمایت و تحسین هواداران بوده است.

مدیریت باشگاه در روزهای گذشته پیشنهاد رسمی خود را برای بازگرداندن ساکت مطرح کرده و قصد دارد تمامی امور تیم فوتبال باشگاه را به طور کامل در اختیار وی قرار دهد.

با این حال، محمدرضا ساکت تاکنون پاسخ قطعی به این پیشنهاد نداده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که مشخص نبودن شرح وظایف و چارچوب اختیارات پیشنهادی، عامل اصلی تردید ساکت برای قبول این مسئولیت است.

به نظر می‌رسد، ساکت خواهان اختیارات کامل اجرایی در امور تیم است. با وجود این ابهامات، احتمالاً در روزهای آینده شرایط برای تعریف دقیق‌تر نقش و اختیارات و در نتیجه بازگشت این مدیر اسبق و موفق به باشگاه سپاهان فراهم خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *