محرومیت بیرانوند فعلا پرید!
محرومیت علیرضا بیرانوند متوقف شد!

دادگاه عالی ورزش با ارسال نامهای به فدراسیون فوتبال ایران دستور توقف محرومیت علیرضا بیرانوند گلر ملیپوش تراکتور را صادر کرد.
رئیس بخش داوری تجدیدنظر دادگاه حکمیت ورزش (CAS) طی نامه ای امروز خطاب به فدراسیون ایران درخواست توقف رای محرومیت علیرضا بیرانوند را که توسط وکیل وی از این دیوان داوری درخواست شده بود را پذیرفته شده اعلام کرد و با ارسال نامهای رسمی خواستار توقف این محرومیت شد.
به نقل از ورزش سه، در این نامه چنین آمده است :
درخواست تعلیق اجرا و صدور اقدامات موقت و حفاظتی که توسط علیرضا صفربیرانوند در تاریخ ۲۰ اوت ۲۰۲۵ در پرونده شماره CAS 2025/A/11714 علیرضا صفربیرانوند علیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران (FFIRI) مطرح شده است، پذیرفته میشود.
اجرای تصمیم صادرشده توسط کمیته استیناف فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۵ متوقف میگردد.
گفتنی است وکیل بیرانوند و تنظیم کننده لایحه بیرانوند در دادگاه داوری CAS به عهده هوشنگ نصیرزاده بوده است .


اوسمار ستاره تراکتور را می خواهد
واکنش شجاع خلیلزاده به حواشی بازی با ملوان
اسکوچیچ تیم پیدا کرد؟
ترکیب تراکتور در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی لو رفت + جزئیات
پرسپولیس و تراکتور لغو شد ؟
سرنوشت فرهاد مجیدی برای اسکوچیچ تکرار شد!









