پرسپولیس از سری آ بازیکن میخرد!
پرسپولیس به دنبال جذب ماتیا دی شیلیو

شنیده ها حاکی از آن است که باشگاه پرسپولیس هنوز از جذب ماتیا دی شیلیو مدافع ایتالیایی نا امید نشده است.
یکی از نام هایی که طی ۴۸ ساعت اخیر پیرامون باشگاه پرسپولیس شنیده شد، ماتیا دی شیلیو مدافع باتجربه ایتالیایی است. بازیکن سابق میلان، یوونتوس، امپولی و لیون درحالی به پرسپولیس لینک شد که او هم اکنون بازیکن آزاد است و پیشنهاد قابل توجهی از تیم های اروپایی ندارد. دی شیلیو اولین پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد. با این حال مدیران پرسپولیس دست بردار نیستند و می خواهند هر طور شده این بازیکن را برای عقد قرارداد راضی کنند.
اینکه چنین اتفاقی می افتد یا خیر، هنوز مشخص نیست؛ چراکه به غیر از مسائل مالی خانواده این بازیکن هم برای آمدن به ایران راضی شوند. در مورد جذب دی شیلیو دو نکته جالب توجه وجود دارد که خرید این بازیکن توسط پرسپولیس را به نوعی توجیه ناپذیر می کند. دی شیلیو هرچند می تواند در سمت چپ خط دفاعی به میدان برود ولی پست اصلی او دفاع راست است و این بازیکن ذاتا راست پا است.
این درحالیست که پرسپولیس سرژ اوریه را در سمت راست خریده و هاشمیان به مدافع چپ نیاز دارد. موضوع دوم که البته بسیار مهم است، به مصدومیت های متوالی این بازیکن برمی گردد. مدافع ایتالیایی بارها طی چند فصل اخیر مصدوم شده و همین موضوع یک امتیاز منفی برای او خواهد بود. دی شیلیو طی ۳ فصل اخیر حدود ۶۷ بازی را از دست داده و انواع و اقسام مصدومیت ها را تجربه کرده است.


آنالیزور پیشین استقلال به جمع دستیاران قاسم شهبا اضافه شد
انتشار پیام تسلیت استقلال خطاب به پزشک پیشین این تیم
استفاده ستاره محبوب استقلال از فیفادی مهرماه برای بازگشت به روزهای اوج
بازگشت چهار ملیپوش پرسپولیس به تمرینات این تیم پس از اردوی تیم ملی
آخرین محک پرسپولیس پیش از آغاز دوباره رقابتهای لیگ پشت درهای بسته
احتمال دوری چند هفتهای رامین رضاییان از میادین









