ناراحتی شدید ستاره آلمان پس از باخت به اسلواکی
جاشوا کیمیش ستاره آلمان : کسب سهمیه جام جهانی دشوار خواهد بود

ستاره تیم ملی آلمان پس از شکست برابر اسلواکی به شدت ناراحت بود و گفت با این وضعیت کسب سهمیه جام جهانی دشوار خواهد بود.
جاشوا کیمیش پس از شکست ۲-۰ آلمان در مقدماتی جام جهانی مقابل اسلواکی اظهار داشت که تیم باید روی وظیفه بعدی تمرکز کند و نه اینکه بیش از حد به آینده دور نگاه کند.
این بازیکن ۳۰ ساله معتقد بود که تیم ملی آلمان در براتیسلاوا شجاعت و ذهنیت لازم برای کسب نتیجه را نداشت.
کیمیش در مصاحبه پس از بازی گفت:
«ما در هیچ مقطعی از بازی شجاعت نداشتیم. واقعاً خیلی چیزها کم داشتیم. در این مرحله، صحبت کردن درباره تاکتیکها فایدهای ندارد و این مسئله به ذهنیت برمیگردد.»
او افزود:
«نباید حالا خودمان را تکهتکه کنیم، اما البته میدانیم که این یک بازی بسیار بسیار بد بود. ما زیاد درباره جام جهانی و جام قهرمانی صحبت کردیم، اما اگر اینگونه بازی کنیم، قطعا صعود نخواهیم کرد.»
بازی بعدی کیمیش و آلمان روز یکشنبه مقابل ایرلند شمالی است.


زیدان یک قدم دیگر به هدایت فرانسه نزدیک شد
کلوپ فقط برای هدایت دو تیم به سرمربیگری باز می گردد
زمان اعلام لیست تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی مشخص شد + جزئیات
قیمت بلیت بازی های ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ اعلام شد + جزئیات
خبر مهم از دیدار تیم ملی فوتبال ایران مقابل مصر در جام جهانی + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به امیر قلعه نویی + جزئیات









