جلسه ریکاردو ساپینتو با ستاره های استقلال + سند
جلسه ریکاردو ساپینتوبا کاپیتان های استقلال

یکی از اولین اقدامات سرمربی آبی پوشان در اولین تمرین، آشنایی بیشتر با کاپیتانهای تیمش بود.
ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی آبی پوشان رو گذشته کارش را با این تیم به صورت رسمی آغاز کرد. ساپینتو که با انگیزه و روحیهای بالا در اولین جلسه تمرینی تیمش حضور پیدا کرد، با رویی باز از نزدیک با تک، تک بازیکنانش آشنا شد و با همه آنها دقایقی به گفتگو پرداخت.
سرمربی استقلال اما با کاپیتانهای تیمش برخورد خاصی داشت و سعی کرد به شناخت بیشتر و بهتری نسبت به آنها در همین اولین جلسه تمرین بپردازد.
ریکاردو ساپینتو در حاشیه تمرین روز گذشته سید حسین حسینی کاپیتان نخست تیمش را به همراه روزبه چشمی کاپیتان دوم برای دقایقی فراخواند و به صورت اختصاصی با آنها به گفتگو پرداخت تا ضمن گرفتن روابطی نزدیک تر و صمیمی تر با این دو نفر، مسئولیت بیشتری به آنها واگذار کرده و خواستههای خودش را هم از کاپیتانهای تیمش اعلام نماید.



پرش بلند سرپرست ۶۴ ساله استقلال پس از گل قلیزاده + عکس
تشکر احساسی یاسر آسانی از هواداران استقلال + عکس
فرصت بازی ۲۰ دقیقهای برای ستاره جوان پرسپولیس در دیدار با مس + عکس
ستاره ۲۶ ساله پرسپولیس آمارش را بهبود بخشید + عکس
جواد نکونام پس از حواشی اخیر بازی با ملوان در صفحه اینستاگرام خود استوری منتشر کرد + عکس
پیروزی ۳-۰ پرسپولیس برابر مس شهربابک و تثبیت جایگاه صدر جدول + عکس









