مشکل سربازی ستاره محبوب استقلال حل شد
آرمین سهرابیان مدافع تیم فوتبال استقلال معافیت تحصیلی گرفت

آرمین سهرابیان مدافع استقلال توانسته به طور موقت مشکل سربازی خود را با گرفتن معافیت تحصیلی برطرف کند.
آرمین سهرابیان مدافع استقلال طی چند ماه گذشته با مسائل مربوط به خدمت سربازی خود دست و پنجه نرم کرده است.
او اگرچه در دو بازی گذشته استقلال مقابل تراکتور بازی کرده اما حالادر آستانه مسابقه با ذوب آهن نگرانی هایی درباره وضعیتش وجود داشت.
آرمین سهرابیان تا تاریخ ۱ شهریور ماه بر اساس قوانین مجوز فعالیت ورزشی داشت و در این خصوص اقدام کرده تا فرصت بیشتری را از مسئولان نظام وظیفه بگیرد.
او پس از پیگیری های مختلف توانست معافیت تحصیلی خود را تمدید کند تا فعلا خطری بابت رفتن به خدمت سربازی باشگاه استقلال را تهدید نکند.
باشگاه استقلال پس از دریافت معافیت تحصیلی توسط سهرابیان، از نظام وظیفه هم استعلام گرفتند تا خیالشان بابت وضعیت سربازی این مدافع راحت شود.
بر این اساس سهرابیان مشکلی برای همراهی استقلال در بازی با ذوب آهن و سایر مسابقات لیگ برتر نخواهد داشت.
او کارش را در ترکیب آبی پوشان ادامه خواهد داد.


دعوت از سرمربی پرسپولیس برای شرکت در نشست هیئتمدیره باشگاه
ریکاوری بازیکنان استقلال در بصره پیش از سفر زمینی به اهواز
حفظ ترکیب برنده توسط تارتار برای دیدار حساس پرسپولیس و فجر سپاسی
دلبری الماس پرسپولیس برای هواداران سرخ + جزئیات
دردسر بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت استقلال به برد حساس در آسیا









