دلیل عجیب آقای مدیر برای جدایی از پرسپولیس لو رفت + جزئیات
حسین بادامکی معاون ورزشی پیشین پرسپولیس : علاقه مند به مربیگری فوتبال هستم

حسین بادامکی معاون ورزشی پیشین پرسپولیس گفت : در حال حاضر نیز بعد از فعالیتهای مدیریتی که در فوتبال داشتم، علاقه مند هستم مربیگری را تجربه کنم. بر همین اساس از آقای رضا درویش که از حسن اعتماد ایشان سپاسگزارم، درخواست کردم با استعفای اینجانب موافقت کنند.
حسین بادامکی با تقدیم نامه ای به مدیرعامل از سمت خود به عنوان معاون ورزشی باشگاه استعفا کرد. وی ضمن آرزوی موفقیت برای باشگاه، خواهان پذیرش این درخواست شد.
حسین بادامکی در این ارتباط به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت:
چه زمانی که برای پرسپولیس بازی میکردم و چه در این مدت که افتخار داشتم و بنده را لایق دانستند در خدمت پرسپولیس بزرگ باشم جزو افتخارآمیزترین دوران زندگی من است.
وی ادامه داد:
در این مدت تلاش کردم تمام توان خود را در حوزه اختیاراتی که داشتم در خدمت پرسپولیس بگذارم. در هر دو دوره حضور در پرسپولیس از حواشی دوری کردم. در حال حاضر نیز بعد از فعالیتهای مدیریتی که در فوتبال داشتم، علاقه مند هستم مربیگری را تجربه کنم. بر همین اساس از آقای رضا درویش که از حسن اعتماد ایشان سپاسگزارم، درخواست کردم با استعفای اینجانب موافقت کنند.
بادامکی در پایان افزود:
پرسپولیس پیشکسوتان و بزرگان بسیاری دارد و شکی نیست حتما فرد دلسوز و کاردانی در این مسوولیت قرار خواهد گرفت. از صمیم قلب برای پرسپولیس و هواداران آرزوی بهترینها را دارم.


پشت پرده علت اصلی برد تراکتور برابر پرسپولیس ؛ پای درویش در میان است + جزئیات
واکنش خاص اسکوچیچ به برتری تراکتور مقابل پرسپولیس در جام حذفی + جزئیات
واکنش معنادار اوسمار ویرا پس از شکست پرسپولیس مقابل تراکتور + جزئیات
دلیل عدم همراهی امید عالیشاه با پرسپولیس در مقابل تراکتور مشخص شد+ جزئیات
ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور لو رفت
ترکیب تراکتور برای دیدار مقابل پرسپولیس لو رفت + جزئیات









