پیرمرد فوتبال ایران سرانجام رفتنی شد + جزئیات
لوسیانو پریرا ستاره برزیلی فولاد خوزستان از این تیم جدا شد

لوسیانو پریرا مهاجم ۴۱ ساله تیم فولاد به پایان کارش در این تیم رسید.
لوسیانو پریرا مهاجم برزیلی تیم فولاد که موفق به یک دوره آقای گلی در لیگ برتر ایران شده بود، با اعلام باشکاه فولاد به پایان کارش در جمع سرخپوشان اهوازی رسید و از این تیم جدا شد.
پریرا از لیگ دوازدهم به فوتبال ایران پیوست و با فولاد ۲۸ گل به ثمر رساند تا به سپاهان ملحق شود. سپاهان، گسترش فولاد و مس رفسنجان سه تیم دیگری بودند که شیمبا در آنها به میدان رفت.
لوسیانو پریرا با پیراهن فولاد یک دوره هم با ۱۶ گل توانست آقای گل شود. او در مجموع ۱۲۷ گل در فوتبال ایران به ثمر رساند که شامل لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا بود.
نکته جالب اینکه پریرا اولین گلزن سه رقمی خارجی در فوتبال ایران بود و در عین حال، یکی از پنج گلزن برتر تاریخ لیگ برتر و البته مسنترین بازیکن حال حاضر در سطح فوتبال ایران.
با جدایی او تیم فولاد به سمت خرید یک مهاجم دیگر خواهد رفت و امیدوار است که بازیکنی جدید را با مشخصات شیمبا که در ۲۷ سالگی به لیگ ایران پیوست، به خدمت بگیرد.


انتشار تصاویر جدید باشگاه خیبر از برخورد مدافع سپاهان با مهاجم این تیم در محوطه جریمه
غیبت دستیار سهراب بختیاری زاده در دیدار استقلال مقابل الشمال قطر
موضع تند علی تاجرنیا علیه پیگیریهای پرسپولیس در پرونده یاسر آسانی
تلخی باخت دقایق پایانی نساجی در چهره سرمربی این تیم نمایان شد
پیام معنادار تاجرنیا به شایعه پیوستن علیرضا بیرانوند به استقلال
بازگشت ستاره محبوب استقلال به تیم ملی آلبانی پس از درخشش در ترکیب این تیم









