کاپیتان استقلال ماندنی شد + سند
ماندنی شدن سید حسین حسینی در استقلال

سید حسین حسینی سنگربان استقلال با وجود پیشنهادی از خارج از کشور ، بعد از دیدار با مدیرعامل باشگاه و گفتوگو با وی در نهایت در استقلال ماندنی شد.
طی روزهای اخیر مطرح شدن بند فسخ ۱۰۰ هزار دلاری و همچنین رسیدن پیشنهاد اروپایی و از پرتغال باعث شد تا هواداران نگران جدایی احتمالی سیدحسین حسینی باشند.
کاپیتان دوم آبیها که فصلی رویایی را سپری کرد، به یکی از نقطه قوتهای آبیها تبدیل شده و قطعا طرفداران استقلال علاقهای به جدایی او ندارند.
صبح دیروز و انتشار یک استوری با متن “مسیر جدید زندگی” در صفحه اینستاگرام حسینی باعث افزایش نگرانی هواداران شد که ممکن است گلر شماره یک هوای سفر به خارج در سر داشته باشد.
با این حال طی روزهای گذشته مذاکرات مدیران استقلال برای حفظ حسینی آغاز شد و در صحبتهایی که بین طرفین رد و بدل شد، توافقاتی نیز حاصل گردید تا سیدحسین برای تمدید قراردادش با آبیپوشان به توافق برسد.
باشگاه استقلال نیز در این خصوص نوشته است:
سید حسین حسینی بعد از نشست صمیمانه با مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه برای فصل پیش رو در استقلال ماندنی شد.
از آنجا که سنگربان استقلال پیشنهادی از خارج از کشور داشت اما بعد از دیدار با مدیرعامل باشگاه و گفتوگو با وی در نهایت در استقلال ماندنی شد.
باشگاه استقلال ضمن تشکر از حسن نیت حسینی بهزودی قرارداد وی را برای فصلهای آینده نیز تمدید خواهد کرد.



رونمایی ذوبآهن اصفهان از کیت جدید برای فصل بیست و ششم + عکس
درخشش ستاره جوان استقلال در بازی دوستانه دیروز + عکس
تمرین بازیکنان پرسپولیس در ورزشگاه آزادی + عکس
پایان شایعات جدایی دو بازیکن با تجربه با حضور در تمرین گلگهر + عکس
ناکامی باشگاه پرسپولیس در جذب ستاره محبوبش + عکس
بازیکن پیشین استقلال و خیبر راهی صنعت نفت آبادان شد + عکس









