عجیب اما واقعی ؛ طلبکار ۱۰ ساله پرسپولیس در ساختمان باشگاه
سرهنگ مریخی به دنبال دریافت طلب 106 میلیونی خود از پرسپولیس

امروز باشگاه پرسپولیس محل حضور یک طلبکار قدیمی بود. سرهنگ مریخی کسی است که از ۱۰ سال پیش از این باشگاه طلب دارد.
امروز باشگاه پرسپولیس محل حضور یک طلبکار قدیمی بود.
به گزارش پارس فوتبال، در حالی که توجه هواداران پرسپولیس به حضور سیدجلال حسینی در باشگاه پرسپولیس معطوف بود، سرهنگ محمود مریخی که پیشتر به عنوان مدیر باشگاه نیروی زمینی فعالیت داشت نیز به ساختمان باشگاه رفت تا دیداری را با مدیران پرسپولیس انجام دهد.
او البته برای پیگیری یک طلب قدیمی به باشگاه پرسپولیس مراجعه کرده بود. ماجرا از این قرار است که سال ۱۳۹۲ پرسپولیس با علی دایی به سرعین رفت تا اردوی تدارکاتی پیش از لیگ سیزدهم را بر پا کند.
استقرار در هتل محل اقامت سرخپوشان در آن زمان ۱۳۶ میلیون تومان هزینه داشت که از این رقم باشگاه پرسپولیس تنها ۳۰ میلیون را در طول ده سال اخیر پرداخت کرده و ۱۰۰ میلیون باقی مانده است.
از این رو سرهنگ مریخی که این روزها اداره این هتل را برعهده دارد، برای پیگیری طلب ۱۰۶ میلیونی به باشگاه پرسپولیس رفت و البته پاسخ روشنی دریافت نکرد.
قرار است او روز شنبه با رضا درویش جلسهای را برگزار کند.


ستاره خارجی نظر مهدی تارتار را جلب کرد ؛ او دیگر ماندنی است
اعلام برنامه تارتار برای تغییر ساختار تیم پرسپولیس در فصل جدید
پیام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای ستاره های جدید سرخ ها
ترکیب پرسپولیس برای تقابل با شمس آذر قزوین لو رفت + جزئیات
رویارویی شمسآذر و پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر
آمادگی پرسپولیس برای دیدار مقابل شمسآذر با آنالیز دقیق از سوی تارتار









