عصبانیت هواداران استقلال از کری سنگین ستاره رقیب + کلیپ وایرال شده
پیمان بابایی ستاره چادرملو پس از تساوی بدون گل مقابل استقلال : می توانستیم سه امتیاز این دیدار را بگیریم که این اتفاق رخ نداد
پیمان بابایی مهاجم تیم فوتبال چادرملو گفت : هر دو تیم موقعیت هایی داشتند و ما می توانستیم سه امتیاز این دیدار را بگیریم که این اتفاق رخ نداد.
تیم های فوتبال استقلال تهران و چادرملو در هفته بیست و نهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی با قضاوت فرهاد امینی به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
پیمان بابایی مهاجم تیم فوتبال چادرملو پس از پایان این دیدار گفت :
خیلی خوشحالم که پس از چند هفته مصدومیت توانستم دوباره بازی کنم، بازی خیلی خوبی بود. استقلال پس از آمدن آقای جباری متحول شده است. آن ها را به خوبی آنالیز کرده بودیم.
وی ادامه داد :
هر دو تیم موقعیت هایی داشتند و ما می توانستیم سه امتیاز این دیدار را بگیریم که این اتفاق رخ نداد.
او درباره شرایط خودش گفت :
متاسفانه مصدومیت هایی که رخ داد باعث شد نتوانم خودم را آن طور که می خواهم نشان دهم. خدا را شکر در چادرملو شرایطم بهتر شده امیدوارم فصل آینده شرایط بهتری داشته باشیم.
وی در پایان گفت :
من افتخار این را داشتم تا در استقلال دو فصل حضور داشته باشم، از همه هواداران ممنونم که به من لطف داشتند امیدوارم بهترین اتفاق ها برای استقلال رقم بخورد.
کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.