پشت پرده واکنش دراگان اسکوچیچ به جنجال سروش رفیعی + سند
دراگان اسکوچیچ ، سرمربی تراکتور : صحبتی درباره صحبتهای سروش رفیعی درباره مذاکرات با من برای حضور در پرسپولیس ندارم
دراگان اسکوچیچ ، سرمربی تراکتور در مصاحبه ای گفت: صحبتی درباره صحبتهای سروش رفیعی درباره مذاکرات با من برای حضور در پرسپولیس ندارم.
دراگان اسکوچیچ ، سرمربی تراکتور به صحبت های سروش رفیعی ، بازیکن پرسپولیس واکنش نشان داد.
اسکوچیچ گفت:
الان صحبتی درباره صحبتهای سروش رفیعی درباره مذاکرات با من برای حضور در پرسپولیس ندارم.
در واقع ماجرا از این قرار است که اسکوچیچ پس از جدایی اوسمار ویرا، گزینه پرسپولیس در ابتدای فصل بود که سرخهای تهرانی موفق به جذب سرمربی سابق تیم ملی نشدند و اسکوچیچ با تراکتور به توافق رسید تا با این تیم به قهرمانی در لیگ برتر دست یابد.
رفیعی در پاسخ به این سوال که آیا با اسکوچیچ شخصاً مذاکره کرده یا نه، اعلام کرد :
چنین موضوعی درست نیست.
البته در ادامه محمدحسین میثاقی، مجری فوتبال برتر اعلام کرد:
ایجنت اسکوچیچ گفته سروش رفیعی با اسکوچیچ صحبت کرده است.
بازیکن پرسپولیس اعلام کرد :
با اسکوچیچ در ارتباط است اما برای مذاکره با وی صحبتی نداشته است.
موضوعی که یکی از خبرنگاران حاضر در نشست خبری پیش از بازی تراکتور و نساجی سعی کرد به طرق مختلفی از سرمربی تراکتور جویا شود که اسکوچیچ حاضر به ارائه هیچ توضیحی نشد.
وی در خصوص صحبتهای سروش رفیعی در برنامه فوتبال برتر، گفت:
«همان طور که گفتم، فرصت خوبی برای صحبت در این خصوص نیست. اکنون در خصوص باشگاه، بازیکنان، هواداران و خطه آذربایجان صحبت میکنم.»
کلیپ این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.