شانس ۳ تیم بزرگ باشگاهی ایران برای سهمیه آسیایی مشخص شد + عکس
شانس پرسپولیس، سپاهان و استقلال برای سهمیه آسیایی مشخص شد

سایت فوتی رنکینگ درصد شانس پرسپولیس، سپاهان و استقلال را برای حضور در مسابقات باشگاهی آسیا را پیش بینی کرد.
«سپاهان ۷۷ درصد در پلیآف لیگ نخبگان آسیا»، این گزارش امروز (شنبه) سایت فوتی رنکینگ در پیش بینی سهمیه دوم ایران در مسابقات لیگ نخبگان آسیاست.
سهمیه ایران با توجه به عملکرد ضعیف باشگاههای کشورمان به ۱+۱ در لیگ نخبگان و یک سهمیه مستقیم در لیگ قهرمانان ۲ کاهش یافت.
تراکتور ۲ هفته به پایان مسابقات لیگ، قهرمانیاش را جشن گرفت تا سهمیه مستقیم ایران برای لیگ نخبگان آسیا را کسب کند.
سایت معتبر آسیایی مینویسد:
پرسپولیس با ۲۳ درصد شانس دوم ایران برای کسب سهمیه پلیآف لیگ نخبگان آسیا است.
فوتی رنکینگ درباره یک سهمیه مستقیم ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ که قهرمان جام حذفی ایران این سهمیه را میگیرد، پیش بینی کرد که استقلال با کسب ۴۲ درصد بیشترین شانس را دارد و گل گوهر با ۳۲ درصد شانس دوم و ملوان با ۲۶ درصد شانس سوم است.



بازیکن پیشین استقلال و خیبر راهی صنعت نفت آبادان شد + عکس
مدیر استقلالی سر از تیم مشهور لیگ برتری درآورد + عکس
جذب ستاره ۳۳ ساله نساجی توسط صنعت نفت آبادان + عکس
روحیه بالای آقای گل فوتبال ایران برای آتش بازی در لیگ برتر + عکس
رونمایی از شغل جدید مدیرعامل پرسپولیس + عکس
ستاره محبوب تراکتور پس از مصدومیت جزئی روند درمان را پشت سر گذاشت + عکس









