بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کارشناس ایتالیایی مثل یک ایرانی پشت مهدی طارمی درآمد + جزئیات

آلفردو پدولا کارشناس شبکه اسپورت ایتالیا: کسانی که امروز از مهدی طارمی نقد می‌کنند تابستان گذشته از او تمجید می‌کردند

نویسنده : پارس فوتبال ؛ خبرگزاری فوتبال ایران ParsFootball
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 | 21:45
پدولا: کسانی که امروز از مهدی طارمی نقد می‌کنند تابستان گذشته از او تمجید می‌کردند

آلفردو پدولا، کارشناس شبکه اسپورت ایتالیا، گفت: کسانی که امروز از مهدی طارمی نقد می‌کنند، تابستان گذشته از او تمجید می‌کردند چون هیچکس انتظار نداشت مهاجم ایرانی با کارنامه طلایی‌اش با پورتو بدشانسی بیاورد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

«انتقادات گسترده از مهدی طارمی خنده‌دار است، منصف باشید»، این اظهارات آلفردو پدولا، کارشناس شبکه اسپورت ایتالیا در دفاع از مهاجم تیم ملی ایران است.

طارمی در یک هفته گذشته بزرگترین فشار رسانه‌ای را متحمل شد.

او از سوی بیش ۱۰ رسانه ایتالیا به دلیل عملکرد آماری ضعیف نقد شده است.

مهاجم ملی پوش کشورمان تابستان گذشته با قراردادی دوساله راهی اینتر شد.

اما بدشانسی، مصدومیت و سهم کم از حضور در ترکیب اینتر باعث شد تا طارمی نتواند انتظارات را برآورده کند.

کارشناس ایتالیایی می‌گوید:

کسانی که امروز از مهدی طارمی نقد می‌کنند، تابستان گذشته از او تمجید می‌کردند چون هیچکس انتظار نداشت مهاجم ایرانی با کارنامه طلایی‌اش با پورتو بدشانسی بیاورد.

پدولا در ادامه حمایت از مهاجم تیم ملی ایران می‌گوید:

در هر صورت اینتر از جذب طارمی ضرر نکرده چون اینتر برای این بازیکن پولی پرداخت نکرده و اگر او در نیمه نهایی لیگ قهرمانان یک گل بزند، ارزشش را داشته و یا با فروش او در تابستان می‌تواند درآمد خوبی کسب کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *