بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیش بینی خاص اسطوره استقلال از دیدار ایران مقابل ازبکستان + جزئیات

بهتاش فریبا : تیم ملی فوتبال ازبکستان را هم شکست می‌ دهیم و صعود می کنیم

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 فروردین 1404 | 11:19
بهتاش فریبا : ازبکستان را هم شکست می‌ دهیم و صعود می کنیم

بهتاش فریبا پیشکسوت استقلال گفت : اعتقاد دارم در دیدار سه شنبه شب نیز برابر ازبکستان به برتری رسیده و جشن صعود را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌ کنیم.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بهتاش فریبا پیشکسوت استقلال در خصوص پیروزی ایران برابر امارات در هفته هفتم مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، اظهار داشت:

نمایش خوبی مقابل امارات داشتیم و توانستیم دو بار دروازه این تیم را باز کنیم. خیلی‌ها می‌گفتند خط دفاعی امارات عالی است اما شاهد بودیم مقابل بازیکنان ما حرفی برای گفتن نداشتند. اعتقاد دارم در دیدار سه شنبه شب نیز برابر ازبکستان به برتری رسیده و جشن صعود را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کنیم.

وی افزود:

در حال‌ حاضر ۴۸ تیم به جام‌جهانی صعود خواهند کرد و الان هم مردم ایران از تیم ملی انتظار دارند که حداقل از گروه‌ خود در این رویداد صعود کند. استراتژی کادرفنی تیم ملی در خصوص بازیکنان باتجربه خوب بوده، ولی معتقدم الان دیگر باید بازیکنان جوان و دونده به تیم ملی اضافه شوند. امیدوارم بعد از صعود به جام‌جهانی، مسئولان فدراسیون فوتبال برای تیم ملی بازی‌های تدارکاتی خوبی در نظر بگیرند تا بازیکنان با آمادگی وارد مسابقات شوند.

پیشکسوت فوتبال در مورد حاشیه‌های به وجود آمده بین میلاد محمدی و علیرضا بیرانوند، گفت:

این اتفاقات در فوتبال طبیعی است و نباید ما آن را بزرگ کنیم. خوشبختانه روز بعد از بازی بیرانوند در صفحه مجازی خود با میلاد محمدی عکس گذاشت و من از این موضوع خیلی خوشحال هستم چون همه در تیم ملی یکدل هستند.

فریبا درباره بازی بعدی ایران برابر ازبکستان در هفته هشتم مرحله مقدماتی ۲۰۲۶، اظهار کرد:

ازبکستان بازیکنان خوبی در اختیار دارد. همیشه به سختی توانستیم این تیم را ببریم، اما معتقدم این تیم را مغلوب خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *