اعتراف تاریخی ستاره استقلال از راز مگوی زندگی اش ؛ پای اسطوره پرسپولیس هم وسط آمد + کلیپ خبرساز
هاشم بیگ زاده پیشکسوت استقلال در واکنش به سوالی مبنی بر دلیل انتخاب شماره پیراهن 16 در برنامه شب عیدی ویژه نوروز شبکه دو سیما 27 اسفند 1403 : به خاطر علاقه به رضا شاهرودی این شماره را انتخاب کردم
هاشم بیگ زاده پیشکسوت استقلال گفت : در زمان بازی آقا رضا شاهرودی وقتی او شماره ۱۶ را بر تن داشت، من سبک بازی او را دوست داشتم و از آن زمان در ذهنم ماند که اگر روزی فوتبالیست شدم و راهی تیم بزرگی شدم پیراهن شماره ۱۶ را بر تن خواهم کرد. از آن زمان لطف خدا شامل حال من شد و با این پیراهن به استقلال آمدم.
رضا شاهرودی و هاشم بیگ زاده پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال دوشنبه شب مهمان برنامه شب عیدی ویژه نوروز از شبکه دو سیما بودند.
این دو درباره مسائل مختلفی به گفتگو پرداختند.
محمد خدابنده لو و علیرضا کوشکی دو ستاره کنونی سرخابی ها نیز در این برنامه حضور داشتند.
در بخشی از این برنامه هاشم بیگ زاده درباره دلیل انتخاب شماره پیراهن ۱۶ در دوران بازی خود گفت :
در زمان بازی آقا رضا شاهرودی وقتی او شماره ۱۶ را بر تن داشت، من سبک بازی او را دوست داشتم و از آن زمان در ذهنم ماند که اگر روزی فوتبالیست شدم و راهی تیم بزرگی شدم پیراهن شماره ۱۶ را بر تن خواهم کرد. از آن زمان لطف خدا شامل حال من شد و با این پیراهن به استقلال آمدم.
کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.