توصیه جدی به ستاره سرخپوشان : خداحافظی کن !
اولی هوینس، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ : بهتر است توماس مولر در پایان فصل خداحافظی کند

اولی هوینس، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است در صورت تداوم نیمکت نشینی در بایرن، بهتر است توماس مولر در پایان فصل خداحافظی کند.
اولی هوینس، رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ، در جدید اظهارات خود به شرایط توماس مولر در این تیم پرداخت و معتقد است درصورت تداوم نیمکت نشینی او در بایرن، بهتر است در پایان فصل از فوتبال خداحافظی کند.
هوینس در گفتوگو با روزنامه بلید در خصوص شرایط توماس مولر گفت:
“اگر تنها من تصمیم گیرنده بودم، قطعا قرارداد او را در پایان فصل تمدید میکردم. با این وجود اگر قرار است شرایط همینگونه پیش برود و مولر همچنان نیمکت نشین باشد، به او توصیه میکنم در پایان فصل از فوتبال خداحافظی کند.
چرا که مولر شایسته آن نیست که با نیمکت نشینی دائم از فوتبال خداحافظی کند و من دوست دارم او را از چنین شرایطی نجات بدهم.
ضمن آنکه بعید میدانم او بعد از خداحافظی به مربیگری روی بیاورد. اما طبیعتا هر نقش دیگری در باشگاه داشته باشد به خوبی از عهده آن برمیآید. قبلا هم به خودش گفتم که خوشحال میشویم همچنان در باشگاه بماند. هرچند پیشنهاد اولم به او این است که مدتی استراحت کند و کمی از فوتبال فاصله بگیرد.”
مولر ۳۵ ساله در فصل جاری ۳۱ بار با پیراهن بایرن مونیخ به میدان رفت و موفق به ثبت ۵ گل و ۵ پاس گل شد.
این در حالی است که حضور چند ثانیه ای او مقابل سلتیک در دقایق پایانی بازی منجر به انتقاد شدید برخی از اسطورههای بایرن از رفتار ونسان کمپانی در قبال مولر شد.


خیز هری کین برای حمله به رکورد فوق العاده رونالدو
مربی پیشین بایرن مونیخ و بایرلورکوزن درگذشت
سرخپوشان آماده جدایی ستاره تکنیکی
مهره گران قیمت سرخپوشان در لیست فروش
خرید بزرگ بایرن از جام جهانی؛ صیباری راهی مونیخ شد
رقابت آرسنال، بارسلونا و پاری سن ژرمن برای پدیده جدید برزیل









