متلک سنگین ستاره پرسپولیس به مهدی تاج و سازمان لیگ فوتبال ایران خبرساز شد + سند
فرشاد فرجی ستاره پرسپولیس در واکنش به برگزاری دیدار در ورزشگاه شهرقدس پس از برتری 1 بر 0 مقابل گل گهر سیرجان : ورزشگاه آزادی را قاب بگیرید و نگه دارید ؛ چرا نباید جلوی هوادارانمان بازی کنیم ؟
فرشاد فرجی ستاره پرسپولیس گفت : فقط بازی را بردیم. نیمه دوم بهتر از نیمه اول بازی کردیم. سوال من این است که چرا نباید در ورزشگاه آزادی جلوی هوادارانمان بازی کنیم؟ می خواهند استادیوم آزادی را چه کار کنند؟ میخواهند قاب بگیرند و نگه دارند؟
فرشاد فرجی، مدافع تیم پرسپولیس، در مورد پیروزی با گلگهر عنوان کرد:
فقط بازی را بردیم. نیمه دوم بهتر از نیمه اول بازی کردیم. سوال من این است که چرا نباید در ورزشگاه آزادی جلوی هوادارانمان بازی کنیم؟ می خواهند استادیوم آزادی را چه کار کنند؟ میخواهند قاب بگیرند و نگه دارند؟
وی افزود:
متاسفانه بازی در ورزشگاه شهر قدس برای پرسپولیس و هوادارانش سخت است. لطفا لطفا مسئولان عزیز که از ما مالیات و حق شرکت در مسابقات را دریافت می کنند، این حق را از ما دریغ نکنند تا ما از بازی های بعدی در ورزشگاه آزادی بازی کنیم.
فرجی با اشاره به این موضوع عنوان کرد:
دغدغه ما بازیکنان در شب بازی این است که فردا بازی کجاست؟ منتظریم بگویند ورزشگاه آزادی اما.. ما بازی تراکتور را دو سه روز قبل از شروع بازی برده بودیم چون آماده جو ورزشگاه آزادی بودیم. بازی کردن جلوی هواداران خیلی خوب است و واقعا الان یک نفر کم داریم.
او در این مورد ادامه داد:
در آزادی یک جوری تیم را به جلو هل می دهند که تیم ها نمی توانند جلوی ما نفس بکشند.
فرشاد فرجی در مورد تغییر پستش در بازی اظهار داشت:
وظیفه من خوب تمرین کردن است و سرمربی تیم هر تصمیمی بگیرد، من با جان و دل می پذیرم. آقای کارتال هم تصمیم گرفتند از من در پست دفاع راست بازی کنند و من هم راحتم. من تصمیم نمی گیرم و تنها کار من این است که در تمرین باشم و خوب تمرین کنم.
کلیپ این مصاحبه را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.