خبر خوش رسانه ترکیه ای برای هواداران استقلال
تایید 20 درصد سود انتقال اللهیار صیادمنش به هال سیتی برای استقلال

رسانه های ترکیه ۲۰ درصد سود انتقال اللهیار صیادمنش به هال سیتی که قرار بود به باشگاه استقلال برسد را تایید کردند.
اللهیار صیادمنش مهاجم ملی پوش کشورمان بعد از اردوی دوحه راهی انگلیس شد تا قراردادش را با هال سیتی دائمی کند.
طبق گزارش های رسیده قرار بود هال سیتی مبلغ ۲ میلیون یورو بابت خرید صیادمنش به فنرباغچه پرداخت کند. اما در جدیدترین خبر رسانه های ترکیه از افزایش این مبلغ به ۲.۵ میلیون یورو خبر دادند.
همچنین رسانه های ترکیه ۲۰ درصد سود انتقال اللهیار صیادمنش به هال سیتی که قرار بود به باشگاه استقلال برسد را تایید کردند. در نتیجه استقلال پول خوبی را از انتقال این ستاره سابقش به تیم انگلیسی دریافت خواهد کرد.
صیادمنش در سال ۲۰۱۹ از استقلال با قراردادی ۵ ساله به فنرباغچه منتقل شد. ستاره جوان ایرانی در مدت ۳ ساله فرصتی برای عرض اندام در فنرباغچه پیدا نکرد و در دو دوره به صورت قرضی برای استانبول اسپور و زوریا اوکراین بازی کرد.
صیادمنش نیم فصل دوم از زوریا دوباره به صورت قرضی به هال سیتی آمد. مهاجم ایرانی در این مدت کم موفق شد رضایت سران باشگاه انگلیسی را برای دائمی کردن قراردادش جلب کند.


اتفاق تلخ در روز برد شیرین استقلال برابر گل گهر
ترکیب استقلال در تقابل با گل گهر سیرجان لو رفت + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به این تیم پیش از دیدار با گلگهر
پیام کنایهآمیز سرمربی استقلال به شکایتهای پرونده یاسر آسانی
قدردانی سرمربی گلگهر از استقلال برای تغییر زمان مسابقه









