اقدام ویژه تراختور در آستانه تقابل حساس با پرسپولیس خبرساز شد + عکس
تراکتور از کیت سوم خود برای تقابل با پرسپولیس رونمایی کرد

باشگاه تراکتور قبل از مصاف حساس با پرسپولیس از کیت سوم خود رونمایی کرد.
باشگاه تراکتور تبریز که ابتدای فصل از کیتهای اول و دوم خود رونمایی کرد و این وعده را داد که در ادامه فصل از کیت سوم هم رونمایی خواهد شد، در آستانه بازی با پرسپولیس از سومین پیراهن خود در دیدارهای رسمی رونمایی کرد.
رسانه رسمی تراکتور در توضیحات این کیت نوشت:
کیت سوم تیم با طراحی اختصاصی با همکاری شرکت تولیدی البسه استارت، به رنگ «سبز پستهای – مشکی» برای ادامه فصل ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ رونمایی شد. شایان ذکر است رنگ سبز برای حمایت از محیط زیست در لباس سوم تراکتور مورد استفاده قرار گرفته که منقش به الگوی الهام گرفته از گل زنبق ایرانی از گونههای ارزشمند گیاهی اقلیم آذربایجان – منطقه میانه – است.
در همین خصوص باشگاه فوتوشات های جذابی از شاگردان اسکوچیچ منتشر کرد تا هواداران تبریزی درک بهتری از کیت سوم تیم محبوبشان داشته باشند.
رنگ اصلی کیت دوم تراکتور مشکی و رنگ اصلی کیت سوم این تیم سبز پسته ای است که احتمالا قرمزهای تبریز در بازی روز یکشنبه مقابل پرسپولیس از این پیراهن خود به صورت رسمی رونمایی کنند.





جریمه همزمان پرسپولیس و سپاهان به دلیل عدم همخوانی آمار بلیت و تماشاگر + عکس
شکستن سنت عکس دستهجمعی مقابل هواپیما توسط استقلال در سفر به بصره + عکس
رونمایی تراکتور از پوستر ویژه دیدار با نفتچی ازبکستان + عکس
سنگ تمام ویژه محمدرضا زنوزی برای ستاره های تراکتور + عکس
پیام تلخ سرمربی پرسپولیس برای درگذشت اسطوره اخلاق فوتبال ایران + سند
تصویر دیده نشده از مرد شماره یک استقلال سوژه شد + عکس









