بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش معنادار اسطوره محبوب هواداران پرسپولیس به صحنه جنجالی دیدار با ذوب آهن

محمدرضا مهدوی : پرسپولیس مقابل ذوب آهن شانس آورد داور پنالتی نگرفت

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 بهمن 1403 | 9:24
محمدرضا مهدوی : پرسپولیس مقابل ذوب آهن شانس آورد داور پنالتی نگرفت

محمدرضا مهدوی پیشکسوت پرسپولیس گفت : متاسفانه تا وقتی تیمی گل نزند نمی‌توان به آن تیم برنده گفت. البته باید این را هم اضافه کرد که پرسپولیس مقابل ذوب آهن خوش شانس بود که داور پنالتی برایش نگرفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

محمدرضا مهدوی پیشکسوت پرسپولیس درباره تساوی تیم پرسپولیس مقابل ذوب آهن اظهار داشت:

طبق معمول تیمی که یک نفر را از دست می‌دهد مجاب می‌شود تا به سیستم دفاعی روی بیاورد. از طرف دیگر پرسپولیس هم به رغم فشار و تلاش زیاد بازیکنانش بدشانسی هم آورد و نتوانست به ذوب آهن گل بزند. در واقع باید در اینجا به ذوب آهن تبریک بگوییم که توانست ۱۰ نفره تیم سراسر حمله پرسپولیس را متوقف کند.

وی افزود:

پرسپولیس در این بازی خیلی حمله کرد و واقعاً بچه‌ها خستگی ناپذیر ظاهر شدند. باید به کریم باقری و این تیم تهاجمی که به میدان فرستاده بود تبریک گفت. ولی متاسفانه تا وقتی تیمی گل نزند نمی‌توان به آن تیم برنده گفت. البته باید این را هم اضافه کرد که پرسپولیس خوش شانس بود که داور پنالتی برایش نگرفت.

کارشناس فوتبالی کشورمان در این باره که آیا صحنه برخورد پای مرتضی پورعلی گنجی با بازیکن ذوب آهن خطای پنالتی بود یا نه توضیح داد:

ما از قوانین و دستورالعمل‌های جدید داوری خبر نداریم.حتما برخورد مرتضی با قوانین جدید پنالتی نبود. قطعاً سیستم کمک داور ویدیویی و قوانین آن به گونه‌ای است که شاید در خصوص میزان درصد فشار روی پای بازیکنان هم مواردی را در نظر بگیرد که ما از آنها بی‌اطلاعیم.

مهدوی گفت:

برای مثال در لحظه برخورد پای ایوب العملود با بازیکن تیم ذوب آهن مشخص شد که فشار خاصی نیاورده است. به طور کلی با همه این افت و خیزها ما شاهد یک فوتبال زیبا بودیم که فقط گلی در آن رد و بدل نشد و باز هم این موضوع که پرسپولیس در فاز تمام کردن حملاتش مشکل دارد به چشم آمد.

وی همچنین درباره شرایط پرسپولیس در هفته اول دور برگشت و پیروزی رقبای بالای جدولی اش گفت:

فولاد برنده شد و جای پرسپولیس در رده سوم را گرفت. سپاهان و تراکتور هم بردند. در هفته اول نیم فصل دوم و پس از یک تعطیلات نسبتا طولانی، طبیعی است که گاهی تیمی نتیجه نگیرد اما به هر حال پرسپولیس باید دوباره روی دور امتیازآوری بیفتد و بازی‌هایش را با برد تمام کند. به ویژه اینکه حالا بازی‌های رودر رو با سپاهان و تراکتور کاملا شش امتیازی شدند و بسیار برای این تیم اهمیت ویژه‌ای دارد و باید حتماً از آنها با دست پر خارج شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *