هادی چوپان تغییر ملیت می دهد ؟ افشاگری جدید گرگ ایرانی در آنتن صداوسیما + سند
هادی چوپان در برنامه هزار و یک 25 دی 1403 شبکه نسیم : پیشنهاد 11 میلیاردی تغییر ملیت ر سال 2015 از کشور های مختلف داشتم
هادی چوپان در برنامه هزار و یک ۲۵ دی ۱۴۰۳ شبکه نسیم در مصاحبه ای گفت : پیشنهاد تغییر ملیت از کشور های مختلف داشتم.در سال ۲۰۱۵ پیشنهاد ۱۱ میلیاردی داشتم. اگر قبول می کردم الان صاحب یک کوچه با تمام متعلقاتش می شدم اما آن موقع مالک می شدم اما محبوب نه!
هادی چوپان ، قهرمان مسترالمپیا در برنامه هزار و یک ۲۵ دی ۱۴۰۳ شبکه نسیم حاضر شد و مصاحبه کرد.
چوپان گفت:
مثل خیلی از ورزشکاران، پیشنهاد تغییر ملیت از کشور های مختلف داشتم. خیلی از کشورها با دلارها و ریالهای خودشان، اشخاص را میخرند که فقط اسم کشور خودشان را بالا ببرند و به کسی به عنوان قهرمان نگاه نمیکنند.
در سال ۲۰۱۵ پیشنهاد ۱۱ میلیاردی داشتم. اگر قبول می کردم الان صاحب یک کوچه با تمام متعلقاتش می شدم اما آن موقع مالک می شدم اما محبوب نه!
کلیپ کامل این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.