بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره سابق سرخابی از تیم ۹۸ بازیکن قر می‌زد!

نویسنده : خبرگزاری پارس فوتبال
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 10 دی 1403 | 21:10

در ابتدای مسابقه منتخب سرخابی و منتخب پیشکسوتان ایران(۹۸) اتفاق جالبی رخ داد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به گزارش “ورزش سه”، بهروز سلطانی، گلر سابق تیم ملی و پرسپولیس که در جریان بازی امروز دقایقی هم به عنوان مربی کنار زمین حاضر بود در ابتدای پیش از شروع مسابقه با حضور در رختکن تیم مقابل سعی داشت یکی دو بازیکن جوان‌تر و از جمع چهره‌های تیم مقابل جدا کند و به تیم خودش ببرد.

این فعل و انفعالی بود که با واکنش علیرضا منصوریان، برجسته‌ترین چهره تیم ۹۸ مواجه شد و او سلطانی را تهدید کرد که از تیم او دروازه‌بان خواهد گرفت.

2128927

نکته جالب اینکه تیم ۹۸ با دروازه‌بانی علیرضا دلیخون، گلر سابق تیم‌های پرسپولیس و کشاورز و تیم المپیک به میدان رفت. در حالی که احمدرضا عابدزاده در ایران نیست و پرویز برومند نیز در این بازی حضور نداشت و نیما نکیسا نیز مشغول رتق و فتق امور در باشگاه ذوب آهن است و قرار نبود در این بازی به میدان بیاید.

در نهایت تیم سرخابی هم با گلری سعید عزیزیان و محمود خوراکچی در بازی حاضر بود که ابن پیشکسوت دروازه‌بانی روی هم در این مسابقه شش گل دریافت کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *