نیکبخت: آزادی قشنگ شده سکوها را پرکنید

بازیکن اسبق سرخابیها درباره مصاف دوستانه و افتتاح دوباره ورزشگاه آزادی صحبت کرد.
به گزارش “ورزش سه”، عصر روز ۱۰ دی ورزشگاه آزادی با برگزاری یک مسابقه فوتبال نمادین برای بازگشت به چرخه میزبانی اعلام آمادگی کرد. این بازی دوستانه بین تیمهای منتخب ۹۸ و منتخب سرخابیها برگزار شد که در نهایت با نتیجه ۶ بر ۴ به سود منتخب ۹۸ به پایان رسید.
علیرضا نیکبخت واحدی که سابقه بازی در هر دو تیم استقلال و پرسپولیس را دارد اما امروز عضوی از تیم منتخب ۹۸ بود درباره این بازی گفت:
«خیلی خوب بود که همه نسلها در کنار هم بازی کردند و زیبایی خاصی داشت. این خوش یمنی مصادف با این شد که ورزشگاه آزادی افتتاح شود. انشاالله که همه تیمهای ما بتوانند در این ورزشگاه موفق باشند.»
او درباره پاس گل زیبایی که برای ابراهیم تهامی فرستاد نیز گفت:
«وظیفه ما ارسال پاس درست است. چه با پیراهن تیم ملی و چه با پیراهن باشگاهی از این ورزشگاه خاطرات خوبی داریم. امیدوارم از الان به بعد هم این ورزشگاه پیر دوباره جان تازه بگیرد و با این ظاهر قشنگی که دارد دوباره مردم را به ورزشگاه بکشاند.»
نیکبخت درباره بهترین و تلخ ترین خاطراتش از ورزشگاه آزادی گفت:
«فراموش نشدنی ترین گلی که در این ورزشگاه زدم به الاتحاد بود. از اینجا خاطره تلخ زیاد ندارم. شاید تلخ ترینش همان بازی ایرلند در پلی آف جام جهانی بود که بردیم اما صعود نکردیم.»


واکنش صالح حردانی به غیبت خود در جشن پیروزی استقلال پس از بازی با الشمال
واکنش معنادار ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به شکست الشمال مقابل استقلال
تأکید یاسر آسانی بر خلق موقعیتهای فراوان استقلال و لزوم گلزنی بیشتر برابر الشمال
سه امتیاز حساس استقلال با گل لحظات پایانی یاسر آسانی مقابل الشمال
سهراب بختیاریزاده رکورد فوقالعاده خود مقابل تیمهای قطری را حفظ کرد
پیام معنادار سهراب بختیاریزاده پس از کسب پیروزی استقلال مقابل الشمال قطر









